De nieuwe BMW 330e Sedan Plug-in Hybrid

Vorig jaar werd de eerste PHEV uit de BMW 3 serie aangekondigd, de BMW  330e Sedan Plug-in Hybrid. Een zuinige auto die in het voorjaar van 2016 verwacht wordt.

BMW 330e Plug-in hybride

Vanwege de levering in 2016 krijgt deze zuinige auto een bijtelling van 15%Een zogeheten stekker auto, heeft dat invloed op de kenmerkende eigenschappen van BMW? Nee, wanneer je in de standaard hybride modus rijdt heb je de beschikking over 252 PK. Dit houdt in dat je van 0 tot 100 km/u in 6.1 seconde kan bereiken. De topsnelheid ligt op 225km/u. Een echte BMW!

Een Europese rondreis maken op de elektromotor dat zit er nog niet in. De elektromotor is uitgerust met 65 KW (88pk) en kan ± 40km zelfstandig opereren. Wanneer je alleen deze elektromotor gebruikt dan wordt de topsnelheid helaas beperkt tot 120km/u. Voor in Nederland meer dan genoeg. Wanneer deze accu leeg is schakelt de benzinemotor bij of kan je ervoor kiezen om de accu op te laden. Het laden van deze accu duurt tussen de 2 uur en 3 uur. Een handige optie voor woon-werkverkeer.

Een accu neemt altijd ruimte in beslag maar BMW is hier heel efficiënt mee omgegaan. De accu ligt in de bodem van de bagageruimte wat ervoor zorgt dat er in de bagageruimte een klein beetje inhoudt ingeleverd wordt. Doordat de vloer vlak is en de achterbank in drie delen in te klappen is, is de resterende ruimte zeer efficiënt te gebruiken. Dit zal ervoor zorgen dat je niets aan inhoudt hoeft in te leveren ten opzichte van de vorige 3 serie. De inhoudt blijft volgens BMW namelijk nog steeds 370 liter mede door de mogelijkheid spullen door te laden naar de passagiersgedeelte.

Al met al een zeer mooie, stoere, krachtige en ook nog eens zuinige nieuwe 3 serie die BMW op de markt brengt. Benieuwd naar de lease prijzen van deze auto? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op: 0546 – 714 417

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417