Bijtelling in 2017:

Bijtelling 2017: In 2017 is het ook mogelijk om nog te profiteren van 7% en 15% bijtelling. Hoe dat kan?

Door slim inkoopbeleid is het mogelijk om auto’s te (short)leasen die in 2015 te naam zijn gesteld. Doordat deze auto’s in 2015 te naam zijn gesteld en de bijtelling 60 maanden geldig is op een auto is het mogelijk om tot 2020 te profiteren van de lage bijtelling. Betekent dit dan automatisch dat er een auto ingezet wordt met veel kilometers op te teller? Nee, dat is in dit geval niet zo. VWP heeft een jong wagenpark en beschikking over nieuwe auto’s met weinig kilometers op te teller. De Volkswagen Golf GTE is bijvoorbeeld een auto die VWP Shortlease nog aan kan bieden met 7% bijtelling. Dit bekent concreet dat u aan het einde van de maand meer overhoudt van uw loon.

Klopt het dan niet wat andere partijen communiceren over de bijtelling 2017? Het klopt zeker wel wat zij communiceren. De auto’s die zijn aanbieden zijn auto’s die nog aangeschaft moeten worden. Daardoor ligt de datum van registratie in de toekomst en dat zorgt ervoor dat de bijtelling van dat moment van toepassing is. In 2016 is dat in sommige gevallen nog 15% maar vanaf 2017 zal dit naar 22% gaan.

In 2017 is het in feite dus mogelijk om bij VWP Shortlease een auto te leasen met 7% bijtelling die elders te leasen is met 22% bijtelling. Een groot verschil die in uw voordeel uit kan vallen. Maak een bewuste keuze en profiteer van het slimme inkoopbeleid van VWP Shortlease. Interesse? Neem dan contact op via de website of bel ons op 0546 – 714 417. Wij staan altijd voor u klaar.

Bekijk nu snel het aanbod van VWP Shortlease en vraag naar de voorwaarden. VWP Shortlease, lease vanaf 2 maand!

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417