Auto van de week: Ford Transit Custom (bedrijfswagen)

Deze week is de auto van de week geen personenauto maar een bedrijfswagen. De Ford Transit Custom is een middelgrote bedrijfswagen die van alle gemakken is voorzien.

De Ford Transit Custom heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen in de wacht weten te slepen. Zo heeft het in 2013 de titel ‘international van of the year’ gewonnen en in 2014 de titel ‘bestelauto van het jaar’. De Transit Custom heeft een norm gezet voor de middelgrote bedrijfswagens en onderscheidt zich met name met de efficiëntie en functionaliteit. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw productiviteit verhoogt worden. Het is uiterst knap van Ford dat zij van deze Transit Custom een product hebben weten te maken die uw productiviteit verhoogd.

Naast deze plus punten is de Ford Transit Custom ook een relatief zuinige auto. Dat komt omdat hij het beste brandstofverbruik heeft in zijn klasse door de ECOnetic functionaliteiten op de Transit Custom. Deze bedrijfswagen zal voor u aanvoelen als een tweede kantoor, vanwege zijn comfortabele en duurzame interieur. Uiteraard heeft de Ford Transit Custom de nieuwste functionaliteiten waaronder een telefoonaansluiting en Ford Sync. Deze bedrijfswagen heeft alles in zich om uw zakelijke leven gemakkelijker en productiever te maken. Mocht u deze auto puur zakelijk rijden en niet meer dan 500 privé kilometers rijden dan hoeft u geen bijtelling te betalen.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417