Auto van de week: Mini Cooper Clubman

Bij de naam en het merk Mini zou je verwachten dat zij alleen kleine en compacte auto’s produceren. Dit is niet het geval. Met de nieuwe Mini Cooper Clubman doorbreken zij dit patroon.

De nieuwe Mini Cooper Clubman is een 6-deurs auto. We zien u denken, 6-deurs? Hoe kan dat? Heel eenvoudig. De Mini Cooper Clubman is een auto met een karakteristieke dubbele achterdeur. De 6-deuren en de 360 liter bagageruimte maken deze auto tot een echte gezinsauto. Ondanks deze feiten heeft Mini onder de motorkap toch een verrassing verstopt. De motor is voorzien van, houdt u vast, 136 PK. Deze motor presteert fantastisch en voordat je het weet zit u op uw gewenste snelheid. Rijdt u op de snelweg met 120 km/u dan kunt u bijna de vogeltjes horen fluiten. De motor van de Mini Cooper Clubman is zo stil en bij deze snelheid zit hij nog maar in de 2.500 tpm.

Shortlease Mini Cooper Clubman

Heeft u interesse in het shortleasen van een Mini Cooper Clubman? Bij VWP Shortlease hebben wij mooie en uitgebreide modellen beschikbaar. Zo zijn de meeste auto’s voorzien van 17 inch Net spoke velgen en een metallic lak. Daarnaast is het mogelijk om de Cooper Clubman te shortleasen met het business pakket en zijn er meerdere kleuren beschikbaar. Wilt u een nog luxere versie? Er zijn nog een aantal extra opties mogelijk waaronder: Achteruitrijcamera, Extra getint glas achter en zijkant en panoramadak. Shortlease hem nu en rijd snel in deze prachtige, krachtige en kartachtige familieauto met veel PK’s. Hieronder kunt u de Mini Cooper Clubman bewonderen:

Geintereseerd? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan: Offerte of stuur ons een bericht via Facebook Messenger, mail of contact ons via de telefoon. Mocht u andere vragen hebben of opzoek zijn naar een andere auto? Neem dan eens een kijkje op onze website.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417