Auto van de week: Ford Fiësta

Een van de meeste compleet uitgeruste auto’s in zijn klasse. De Ford fiësta is een complete auto met een zuinig brandstofverbruik.

Luxe en gemak gecombineerd met een ecoboost motor zorgt voor een uiterst prettige rijervaring die ervoor zorgt dat u kunt genieten van het autorijden. Een zuinige auto dus maar gaat dat ten koste van haar prestaties? Nee, de Fiësta is en blijft een krachtige personenauto. De motor van de Fiësta is daarom de afgelopen jaren, ook al 3 keer uitgeroepen tot Engine of the Year. Naast deze prettige eigenschappen en prijzen heeft de Fiesta in het verleden ook nog eens meermaals designprijzen gewonnen omtrent het verfijnde interieur. Prijzen alom dus voor de Fiësta, niet alleen voor de binnenkant maar ook onder de motorkap. Deze combinatie maakt de Ford Fiësta een bijzondere auto voor een goede prijs.Een auto met de nieuwste technieken die de prijzenkast inmiddels aardig vol heeft.

Ford Fiesta Shortlease

De Fiesta is bij VWP Shortlease al te leasen vanaf 2 maanden. Bent u na het leasen van dit artikel nieuwsgierig geworden? Vraag dan snel een offerte aan. Onderstaand ziet u een aantal foto’s van een Fiësta (de foto’s kunnen afwijken van de werkelijk geleverde auto).

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417