Auto van de week: Volkswagen Golf GTE

Met de nieuwe Golf GTE heeft Volkswagen de toon gezet. Met de GTE bewijst Volkswagen dat sportiviteit heel goed samen kan gaan met laag brandstofverbruik en zuinig rijgedrag.

De plug-in hybride van Volkswagen heeft de snelheid van de bekende Volkswagen Golf GTI maar staat ondertussen ook garant voor milieuvriendelijkheid en een laag verbruik. Sportiviteit, snelheid, een strak design en een goede wegligging. Dat zijn de kernwoorden die passen bij de nieuwe Volkswagen Golf GTE. De Golf GTE is ook in 2016 nog te shortleasen met 7% bijtelling. Naast deze positieve punten heeft de Golf GTE ook nog eens een trekvermogen van 1500 kilo. Een auto die van alle markten thuis is en dat ook nog eens met de Duitse betrouwbaarheid van Volkswagen.

Trekgewicht

Met de 204PK die de Volkswagen Golf GTE in zich heeft kan je een topsnelheid van 217 km/u binnen no-time bereiken. Naast deze stoere features is de Golf GTE ook van vele gemakken voorzien. Zo is deze auto voorzien van een DSG automaat, navigatie, bluetooth, Park Distance Control en automatische airco. Wanneer u in de Golf GTE gaat rijden komt u helemaal niets te kort. Nieuwsgierig geworden naar de Volkswagen Golf GTE neem dan een een kijkje op de website voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen via de website.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar