5 Meeste geleasede auto’s

We zijn halverwege het jaar 2016 en dat betekent dat wij terug gaan kijken naar het eerste half jaar van 2016.

Een half jaar waarin wij een kentering hebben gezien. Een kentering die in stand is gezet door het bijtellingsbeleid vanuit Den Haag. Deze kentering had in mindere mate invloed op VWP Shortlease vanwege het feit dat wij ook in 2016 auto’s met lage bijtelling kunnen leveren. De 5 meeste geleasede auto’s tot en met juni zijn:

1- Volkswagen Golf GTE Plug-in Hybride

Ook in 2016 is de Golf GTE nog te leasen met een bijtelling van 7%. Vanwege dit voordeel en vanwege het feit dat de GTE zuinig maar toch de kwaliteiten heeft van de GTE is deze auto een zeer terechte nummer 1. De krachtige en zuinige Golf GTE is er al vanaf €635,-.

2- Citroën C1 Feel

Een kleine en compacte stadsauto met een stijlvol en hip uiterlijk. Een auto waar menig leaserijder zijn hart sneller van gaat kloppen. De combinatie van een lage prijs en een uitgebreide luxe uitvoering maakt deze auto een gewild leaseobject.

3- Ford Fiësta

De Ford Fiesta is een zeer goede keus als u wilt rijden in een zuinige, veelzijdige en betaalbare lease-auto die in veel vergelijkende testen als winnaar uit de strijd komt. Vele mensen hebben afgelopen half jaar aangegeven dit te willen en daardoor een welverdiende 3e plek voor de Ford Fiësta.

4- Peugeot 108

De kleine en compacte stadsauto’s doen het goed. Evenals de Citroën C1 staat de Peugeot 108 ook in de top 5 meeste geleasede auto’s. compact, stijlvol, betaalbaar en een gunstige bijtelling. Dat zijn de ingrediënten die de 108 tot een succesvol product hebben gemaakt het eerste half jaar van 2016. 

5- BMW 330e Sedan Plug-in hybrid

Misschien wel de meest verrassende in dit rijtje. De eerste 3 serie van BMW die elektrisch rijden mogelijk maakt is meteen een succes. De auto die in de loop van 2016 leverbaar is, is erg in trek. De krachtige motor gecombineerd met het zuinige verbruik en de gunstige bijtelling blijken belangrijke zaken te zijn in de ogen van de zakelijke leaserijder. 15% bijtelling en een scherp tarief zorgen ervoor dat deze auto veel aangevraagd wordt.

Wilt u meer weten over shortlease of bent u benieuwd wat de prijs is van uw lieveling auto? Bekijk dan de actiepagina van VWP Shortlease. Lease is al mogelijk vanaf 2 maand.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar
Vragen? Bel 0546 - 714 417