Mitsubishi Outlander PHEV Plug-in Hybrid

Mitsubishi Outlander PHEV Plug-in Hybrid

Beschikbaar in 7% en 15% bijtelling​
PHEV Business Edition + metallic pearl lak.
Ook beschikbaar als Instyle

vanaf 7% bijtelling

Mitsubishi lease

Japanse auto's staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Ze zijn bijzonder betrouwbaar, laten u niet zomaar in de steek en als er toch iets mis is, is het zelden iets ernstigs. Dat geldt ook voor Mitsubishi. Mitsubishi maakt betrouwbare auto's die toch heel comfortabel zijn. Eigentijdse lease auto's, meestal ook stoer, en opgewassen tegen elke klus.

Wij bieden u onder andere de populaire Mitsubishi Space star en de volledig elektrische Mitsubishi i-MiEV. Bij beide auto's profiteert u van een gunstige bijtelling van respectievelijk 14% en 0% en bovendien zijn ze niet duur. Ook de stoere Mitsubishi Outlander PHEV, ASX en Mitsubishi Pajero kunnen wij u leveren.

Zekerheden bij VWP Shortlease

  • De nieuwste modellen, de grootste keuze
  • Transparante prijzen
  • Flexibel contract, direct opzegbaar

Bekijk ook onze bedrijfswagens

Bedrijfswagen Shortlease » Bekijk onze bedrijfswagen acties
Vragen? Bel 0546 - 714 417

Aantrekkelijke Shortlease

Bij VWP Shortlease profiteert u van gunstige lease tarieven en voorwaarden en een grote mate van flexibiliteit. U leaset al een auto vanaf twee maanden en daarna profiteert u van een opzegtermijn van slechts 1 week. Leasen bij VWP Shortlease brengt dus geen enkel financieel risico met zich mee. Vraag vandaag nog een lease offerte aan voor de Mitsubishi van uw keuze, en laat u verrassen door onze gunstige tarieven en voorwaarden!

Is een Mitsubishi leasen iets voor u?

Shortlease heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele operational lease. Mogelijke redenen om te kiezen voor shortlease zijn de grote mate van flexibiliteit en een zeer klein financieel risico. Mitsubishi shortlease leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld starters, ZZP'ers en voor zelfstandig ondernemers met een flexibele vervoersbehoefte. Ook voor grotere bedrijven is korte termijn lease interessant, vooral tijdens een eerste aanstelling van een nieuwe werknemer of bij behoefte aan een flexibel wagenpark. Lees meer voordelen over flexibel leasen.