• vanaf p/mnd
  € 795

  Lexus CT 200h Hybrid

  Hybride auto met Business Line Pro+
  Actie: tijdelijk GRATIS navigatie

  vanaf 14% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 865

  Lexus CT
 • vanaf p/mnd
  € 865

  Lexus IS 300 Hybrid
 • vanaf p/mnd
  € 1025

  Lexus ES

  Mede door de vooruitstrevende technologie van de hybride aandrijflijn is Lexus uitgegroeid tot het betrouwbaarste automerk ter wereld. Dit is de hybride die harten steelt

Lexus Shortlease

Sinds zijn oprichting in 1989 heeft het automerk Lexus zich in korte tijd ontwikkeld tot een volwaardige concurrent voor gevestigde merken in het luxe segment. Naast een elegante uitstraling, royaal interieur en aansprekend vermogen biedt een shortleaseauto van Lexus u een ongeëvenaard laag verbruik. Dat de nieuwste Lexus modellen alle voorgenoemde premium kenmerken kunnen combineren met een relatief laag brandstofverbruik heeft veel te maken met het innovatieve, door Toyota ontwikkelde Hybrid Synergy Drive. Dit systeem zorgt voor perfecte synergie tussen twee krachtbronnen; een benzinemotor en een complementaire elektrische motor die af en toe assisteert en bij hele lage snelheden ook tijdelijk het gehele benodige vermogen kan leveren waardoor het brandstofverbruik tijdelijk ‘0’ bedraagt. Rijdt uw Lexus volledig op de benzinemotor, dan laadt de elektromotor bij via een generator; een win-win systeem.

VWP Shortlease biedt u een selectie hoogwaardige Lexus auto's, zoals de Lexus CT, de Lexus CT 200h Business Line Pro en de Lexus IS 300 Hybrid. De luxe hybride zakenauto Lexus CT 200h wordt tijdelijk geleverd met GRATIS navigatie en is altijd voorzien van het Business Line Pro+ pakket. Door slimme inkoop is deze auto direct vanuit voorraad leverbaar vanaf slechts 14% bijtelling en een maandtarief van €770,-, all-in.

Vragen? Bel 0546 - 714 417

Lexus shortleasen via VWP Shortlease

Met de flexibele lease van VWP profiteert u van maximale flexibiliteit door de korte minimale looptijd van slechts twee maanden. Ook bieden wij u een uitstekende aanvullende service bij uw shortlease contract. Zo zijn een allrisk verzekering, banden en het onderhoud bij uw leaseauto inbegrepen.

Wilt u ook de voordelen van shortlease bij shortlease marktleider VWP ontdekken?

Bekijk het overzicht van onze beschikbare Lexus-modellen en maak uw keuze. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

De voordelen van
VWP Shortlease

 • De nieuwste modellen
 • De grootste keuze
 • Directe levering uit eigen wagenpark
 • Flexibel contract, direct opzegbaar*

Klanten over
VWP Shortlease

Bij dit bedrijf staat service hoog in het vaandel en is een afspraak ook een afspraak. Het vriendelijke personeel heeft altijd een passende oplossing paraat en is prettig in de omgang . Dit in combinatie met een goede prijs, dus ik ben een tevreden klant!

Harry nowak

Lees meer klantenreacties