Shortlease tarieven op Volkswagen bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen om kort te leasen tegen een gunstig tarief? Bij VWP Shortlease heeft u de keuze uit groot aanbod bedrijfswagens van o.a. Volkswagen. De laadruimte van de Volkswagen bedrijfswagen varieert van 3m3 tot 18m3. Naast het gunstige shortlease tarief biedt VWP Shortlease u uitstekende service en flexibele voorwaarden. 
» Bekijk alle Volkswagen bedrijfswagens 

Top 3 Volkswagen bedrijfswagens

1. Shortlease actie: Volkswagen Caddy 
De Volkswagen Caddy is een bedrijfswagen die bekend staan om zijn comfort en veiligheid. Met deze bedrijfswagen bespaart u flink op de transport kosten, doordat de Volkswagen Caddy zeer zuinig is met de brandstof. Deze bedrijfswagen is een echte allrounder waarin elke ondernemer gezien mag worden.
» Shortlease actie Volkswagen Caddy


2. Shortlease actie: Volkswagen Transporter
De Volkswagen Transporter is een bedrijfswagen die veel laadruimte combineert met comfort en een representatief uiterlijk. De Volkswagen Transporter heeft ergonomisch gevormde stoelen, waardoor u prettig lange afstanden kunt rijden. Daarnaast is deze bedrijfswagen zuinig qua benzine verbruik. De Volkswagen Transporter is voor elke ondernemer een prettige bedrijfswagen.
» Shortlease actie Volkswagen Transporter


3. Shortlease actie: Volkswagen Crafter
De Volkswagen Crafter is een zeer ruime bedrijfswagen waarin u met gemak vijf pallets tegelijk kunt vervoeren. De Volkswagen Crafter is comfortabel, veilig en de schoonste bedrijfswagen in zijn klasse. De Volkswagen Crafter is geschikt voor elke transport behoefte!
»  Shortlease actie Volkswagen Crafter
 

Bedrijfswagen shortlease acties

VWP Shortlease biedt de zakelijke markt altijd een aantal extra voordelige shortlease bedrijfswagen acties. Bent u benieuwd naar de bedrijfswagen shortlease acties van deze maand? Klik dan op onderstaande button. 


» Bedrijfswagen shortlease acties

Vragen? Bel 0546 - 714 417