Shortlease auto: De voordelen en acties

Bent u op zoek naar een (tijdelijke)Shortlease auto om uw  wagenpark mee uit te breiden? Bij VWP Shortlease heeft u keus uit talrijke shortlease auto's. Een shortlease auto is zeer scherp geprijsd. Daarnaast loopt u met shortlease geen financieel risico, omdat een shortlease contract een korte minimale looptijd van 1 maand heeft en daarna op elk gewenst moment kan worden stopgezet.

De voordelen van een shortlease auto van VWP Shortlease

Een shortlease overeenkomst heeft een looptijd tussen 1 tot 24 maanden. U zit dus niet vast aan een langdurig contract, zoals bij het reguliere leasen maar heeft wel te maken met de tarieven van het reguliere leasen. De vorm shortlease is dus zeer geschikt als u een auto wilt leasen voor een korte periode of wanneer een (nieuwe) medewerker bijvoorbeeld op project basis werkt. Bovendien kunt u bij VWP Shortlease altijd kiezen tussen nieuwe en zeer jonge modellen shortlease auto's, waardoor u profiteert van meer comfort en zuinigheid. Elke shortlease auto wordt in heel Nederland geleverd en u hebt keuze uit alle bekende automerken.

Leasen op basis van shortlease heeft voordelen:

 • Volledige flexibilieit
 • Nieuw en jong gebruikte auto's.
 • Full operational lease: tarieven zijn inclusief vrije kilometers per maand.
 • Internationale 24-uurs alarmservice.
 • Levering op locatie naar keuze.
 • Aanvullende service zoals winterbanden, ondehoud en brandstofpas.

Bekijk direct alle shortlease auto acties online en vraag vrijblijvend een offerte aan bij VWP Shortlease. 

» Bekijk alle acties

Populaire shortlease auto's

 1. Volkswagen Polo
  Al jarenlang achtereen is de Volkswagen Polo één van de meest populaire shortlease auto's. De Volkswagen Polo staat bekend om zijn strakke uiterlijk en comfortabele rijeigenschappen. Daarnaast is de New Polo ook zuiniger dan zijn voorgangers
  » Shortlease auto Volkswagen Polo
   
 2. Renault New Clio
  De Renault New Clio is alweer de 5 generatie clio en inmiddels het meeste verkochte model van alle merken.
  » Shortlease auto Renault New Clio
   
 3. BMW New 1 serie
  De nieuwe BMW 1 serie staat inmiddels al 15 jaar aan de top in de leasewereld. Deze sportieve en comfortabele auto is ook nog eens uiterst krachtig. 
  » Shortlease auto BMW New 1 serie

Talrijke shortlease auto merken bij VWP Shortlease

VWP Shortlease is uw specialist in shortlease. Niet alleen profiteert u bij ons elke maand van scherpe shortlease acties, wij bieden u ook een uitstekende aanvullende service op uw shortlease auto. Wat dacht u bijvoorbeeld van winterbanden en onderhoud? 

Bij VWP Shortlease vindt u shortlease auto's van alle bekende merken. Wij hebben onder andere de nieuwste modellen van Volkswagen, BMW, Audi, Toyota en KIA. U vindt dus altijd de shortlease auto die u zoekt bij VWP! Klik hieronder om ons ruime aanbod leaseauto's te bekijken.

» Overzicht met shortlease auto merken

Vragen? Bel 0546 - 714 417