Voordelen en acties van shortlease auto`s

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) leaseauto om uw  wagenpark mee uit te breiden? Bij VWP Shortlease hebt u keus uit talrijke shortlease auto's. Een shortlease auto is zeer scherp geprijsd. Daarnaast loopt u met shortlease geen financieel risico, omdat een shortlease contract een korte minimale looptijd heeft (60 dagen) en daarna op elk gewenst moment kan worden stopgezet.

De voordelen van een shortlease auto van VWP Shortlease

Een shortlease overeenkomst heeft een looptijd tussen 2 tot 24 maanden. U zit dus niet vast aan een langdurig contract, zoals bij gewoon leasen. De vorm shortlease is dus zeer geschikt als u een auto wilt leasen voor een korte periode of wanneer een (nieuwe) medewerker bijvoorbeeld op project basis werkt. Bovendien kunt u bij VWP Shortlease altijd kiezen tussen zeer jonge en nieuwe modellen shortlease auto's, waardoor u profiteert van meer comfort en zuinigheid. Elke shortlease auto wordt in heel Nederland geleverd en u hebt keuze uit alle bekende automerken.

Leasen op basis van shortlease heeft voordelen:

 • Kortlopend contract.
 • Jonge en nieuwe auto's.
 • Full operational lease: tarieven zijn inclusief vrije kilometers per maand.
 • Internationale 24-uurs alarmservice.
 • Levering in heel Nederland.
 • Aanvullende service zoals winterbanden, navigatie en brandstofpas.
 • Voordeel van BPM-afbouw.

Bekijk direct alle shortlease auto acties online en vraag vrijblijvend een offerte aan bij VWP Shortlease. 

» Bekijk alle acties

Populaire shortlease auto's

 1. Volkswagen Polo
  Al jarenlang achtereen is de Volkswagen Polo (BlueMotion) één van de meest populaire shortlease auto's. De Volkswagen Polo staat bekend om zijn strakke uiterlijk en comfortabele rijeigenschappen. Daarnaast is de Polo BlueMotion voorzien van een zuinige motor.
  » Shortlease auto Volkswagen Polo
   
 2. Volkswagen Jetta
  De Volkswagen Jetta is geschikt voor de zakelijke rijder met een sportief design. Het interieur is comfortabel en functioneel. De Hybride versie is één de zuinigste auto's in zijn klasse, dus dat resulteert in een bijtelling van slechts 14%.
  » Shortlease auto Volkswagen Jetta
   
 3. Toyota Yaris Hybrid Aspiration
  De sportieve Toyota Yaris Hybrid Aspiration is voorzien van een hybride motor die garant staat voor een superzuinig brandstofverbruik. Daarnaast kenmerkt de Yaris zich door zijn ruime interieur en comfortabele rijgedrag. Bekijk nu de aantrekkelijke tarieven voor deze elegante shortlease auto. 
  » Shortlease auto Toyota Yaris Hybrid Aspiration 

Talrijke shortlease auto merken bij VWP Shortlease

VWP Shortlease is uw specialist in shortlease. Niet alleen profiteert u bij ons elke maand van scherpe shortlease acties, wij bieden u ook een uitstekende aanvullende service op uw shortlease auto. Wat dacht u bijvoorbeeld van winterbanden en navigatie? 

Bij VWP Shortlease vindt u shortlease auto's van alle bekende merken. Wij hebben onder andere de nieuwste modellen van Volkswagen, BMW, Audi, Toyota en Chevrolet. U vindt dus altijd de shortlease auto die u zoekt bij VWP! Klik hieronder om ons ruime aanbod leaseauto's te bekijken.

» Overzicht met shortlease auto merken

Vragen? Bel 0546 - 714 417