acties voordelen shortlease

Shortlease auto: De voordelen en acties

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) shortlease auto om bijvoorbeeld het wagenpark mee uit te breiden? Bij VWP Shortlease heb je de keuze uit talrijke shortlease auto's. Een shortlease auto is zeer scherp geprijsd. Daarnaast loop je met shortlease geen financieel risico, omdat een shortlease contract een korte minimale looptijd van één maand heeft en daarna op elk gewenst moment kan worden stopgezet.

De voordelen van een shortlease auto van VWP Shortlease

Een shortlease overeenkomst heeft een looptijd tussen één tot 24 maanden. Op die manier zit je dus niet vast aan een langdurig contract, zoals bij het reguliere leasen maar heeft wel te maken met de tarieven van het reguliere leasen. De vorm shortlease is dus zeer geschikt als je een auto wilt leasen voor een korte periode of wanneer een (nieuwe) medewerker bijvoorbeeld op project basis werkt. Bovendien kan je bij VWP Shortlease altijd kiezen tussen nieuwe en zeer jonge modellen shortlease auto's, waardoor je profiteert van meer comfort en zuinigheid. Elke shortlease auto wordt in heel Nederland geleverd en je hebt keuze uit alle bekende automerken.

Leasen op basis van shortlease heeft voordelen:

 • Volledige flexibilieit
 • Nieuw en jong gebruikte auto's.
 • Full operational lease: tarieven zijn inclusief vrije kilometers per maand.
 • Internationale 24-uurs alarmservice.
 • Levering op locatie naar keuze.
 • Aanvullende service zoals winterbanden, ondehoud en brandstofpas.

Bekijk direct alle shortlease auto acties online en vraag vrijblijvend een offerte aan bij VWP Shortlease.

» Bekijk alle acties

Populaire shortlease auto's

 1. Volkswagen Polo
  Al jarenlang achtereen is de Volkswagen Polo één van de meest populaire shortlease auto's. De Volkswagen Polo staat bekend om zijn strakke uiterlijk en comfortabele rijeigenschappen. Daarnaast is de New Polo ook zuiniger dan zijn voorgangers
  » Shortlease auto Volkswagen Polo
 2. Renault New Clio
  De Renault New Clio is alweer de 5 generatie clio en inmiddels het meeste verkochte model van alle merken.
  » Shortlease auto: Renault New Clio
 3. BMW New 1 serie
  De nieuwe BMW 1 serie staat inmiddels al 15 jaar aan de top in de leasewereld. Deze sportieve en comfortabele auto is ook nog eens uiterst krachtig.
  » Shortlease auto BMW New 1 serie

 

Talrijke shortlease auto merken bij VWP Shortlease

VWP Shortlease is de specialist in shortlease. Niet alleen profiteer je bij ons elke maand van scherpe shortlease acties, wij bieden je ook een uitstekende aanvullende service op de shortlease auto. Wat dacht je bijvoorbeeld van winterbanden en onderhoud?

Bij VWP Shortlease vindt je shortlease auto's van alle bekende merken. Wij hebben onder andere de nieuwste modellen van Volkswagen, BMW, Audi, Toyota en KIA. Je vindt dus altijd de shortlease auto die jij zoekt bij VWP! Klik hieronder om ons ruime aanbod leaseauto's te bekijken.

» Overzicht met shortlease auto merken

Vragen? Bel 0546 - 714 417