Nissan auto verhuur of korte termijn lease

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto leasemaatschappij voor Nissan auto verhuur of lease voor de zakelijke markt? Bij VWP Shortlease vindt u talrijke Nissan modellen tegen voordelige shortlease tarieven. Wilt u bijvoorbeeld een Nissan Micra, Nissan Leaf of de Nissan Qashqai voor korte tijd leasen? Deze en andere modellen zijn allemaal beschikbaar als auto van de zaak bij VWP Shortlease.

Populairste Nissan leaseauto's van VWP Shortlease

Bekijk direct de meest populaire Nissan leaseauto's van VWP, en vraag een offerte aan voor de Nissan van uw keuze!

1. Nissan Qashqai 
2. Nissan Micra
3. Nissan Note

Nissan zakelijke shortlease voor bedrijven

Wilt u voor uw bedrijf een Nissan zakelijke shortlease? Dan biedt VWP Shortlease u een interessante leasevariant: shortlease. Bij shortlease leaset u een auto op basis van een kort contract van minimaal 1 maand. Omdat dit contract al na 1 maand opzegbaar is, biedt shortlease u veel flexibiliteit ten opzichte van gewone lease. Bovendien bent u met shortlease veel goedkoper uit in vergelijk met daghuur van een auto.

Bij VWP profiteert u altijd van aantrekkelijke shortlease tarieven op vooraanstaande merken auto's, waaronder Nissan. Daarnaast hebben we vaak aantrekkelijke tijdelijke acties op bepaalde modellen leaseauto's. Bent u benieuwd naar de shortlease acties van deze maand? Klik hieronder om de mooiste auto's van de zaak direct te bekijken!
۠Shortlease acties

Nissan huren of leasen?

Twijfelt u tussen het huren of het leasen van een Nissan auto? Shortlease is een constructie die het gat opvult tussen traditionele verhuur en lease. Het is een alternatief voor iedereen die graag een Nissan wil huren voor langere periode (tenminste 1 maand) of juist wil leasen voor kortere tijd (maximaal 2 jaar). Shortlease is flexibeler en brengt minder financiële risico's met zich mee dan lange termijn lease, en is aanzienlijk voordeliger dan huren!

» Lees meer over verhuur

Vragen? Bel 0546 - 714 417