Goedkoop een auto huren voor meer dan 60 dagen?

Wilt u een comfortabele goedkope auto huren voor kortere tijd (of shortleasen voor langere tijd)? Dan bent u bij VWP Shortlease aan het juiste adres. Wij bieden goedkope auto lease tarieven op de mooiste en zuinigste auto's voor de zakelijke markt. Wij garanderen u een goedkoop lease tarief, goede aanvullende service en flexibele voorwaarden voor leaseauto's voor uw bedrijf.

Goedkope en comfortabele shortlease auto's van VWP

1. Kia Picanto
2. Citroen C1
3. Toyota Aygo

Goedkoop auto leasen voor de zakelijke markt

Shortlease is de ideale optie als u voor kortere tijd goedkoop een auto wilt leasen. Een shortlease contract biedt u veel flexibiliteit, omdat u het al na 1 maand kunt opzeggen als u dat wilt. U loopt dus geen enkel financieel risico, en u kunt altijd in de nieuwste modellen leaseauto's rijden. Bovendien bespaart u met shortlease veel geld ten opzichte van daghuur van een auto.  

Bij VWP Shortlease zijn we gespecialiseerd in shortlease. Daarom bieden wij u altijd scherpe tarieven op al onze leaseauto's. Goedkoop de mooiste auto leasen? Dat kan. Vaak hebben we tijdelijke speciale actietarieven op bepaalde modellen. Bekijk direct ons aanbod leaseauto's en profiteer van de scherpe tarieven!     

 

Ruim aanbod lease automerken

Bij VWP vindt u veel verschillende typen auto's van vrijwel alle automerken, zoals Chevrolet, Kia, Peugeot, Toyota en Hyundai. Bent u benieuwd naar het uitgebreide wagenpark van shortlease specialist VWP Shortlease? Klik dan op de link hieronder en vind de leaseauto die u zoekt!

» Bekijk alle merken leaseauto's

Vragen? Bel 0546 - 714 417