Bestelauto huren voor meer dan 60 dagen?

Wilt u voor korte tijd een bestelauto leasen voor uw bedrijf? Dan zit u bij shortlease specialist VWP Shortlease precies goed. VWP heeft een ruim bestelauto aanbod voor korte termijn en is voordeliger dan huren. Een bestelauto van VWP is jong en representatief en varieert in laadruimte. De bekende merken bestelauto's staan klaar voor u bij VWP Shortlease. Uniek is dat wij altijd het meest recente model leveren!

Een bestelauto met een flexibel shortlease contract

Bij VWP Shortlease leaset u uw bestelauto op basis van shortlease. Een shortlease contract biedt u veel flexibiliteit doordat de minimale looptijd slechts 2 maanden bedraagt. Na deze 2 maanden kunt u het contract opzeggen wanneer u dat wilt. Hierdoor loopt u geen enkel financieel risico! Bovendien heeft u hierdoor altijd de keuze uit de nieuwste modellen bestelauto’s. Dat betekent: zuinig en comfortabel rijden en goed voor de dag komen bij uw klanten. Met een shortlease contract van VWP bent u verzekerd van zeer voordelige shortlease tarieven op de mooiste auto’s. Waar wacht u dus nog op? Bekijk direct het ruime aanbod bestelauto’s van VWP Shortlease!

Shortlease acties bestelauto

Als u kiest voor shortlease van een bestel auto bij VWP Shortlease, dan profiteert altijd van scherpe tarieven. VWP Shortlease is een professional op het gebied van shortlease van bestelauto's. Wij hebben daarom altijd één of meerdere bestelauto shortlease acties: tijdelijk extra aantrekkelijke tarieven op de beste merken bestelauto’s!

Benieuwd naar onze tijdelijke bestelwagen shortlease acties? Klik dan direct hieronder en vind de bestelwagen die u zoekt voor uw bedrijf. U kunt via onze site ook eenvoudig een offerte aanvragen voor de bestelauto van uw keuze. 


» Bedrijfswagen shortlease acties

Vragen? Bel 0546 - 714 417