Bedrijfswagen leasen voor een korte periode?

Bent u zoekende voor het leasen van een bestelwagen tegen een voordelig tarief voor een korte periode? Dan moet u bij VWP Shortlease zijn! Bij ons vindt u een ruim bedrijfswagenaanbod voor zakelijke shortlease. U hebt de keuze uit bedrijfswagens met laadruimtes variërend van 3mtot 18m3 van verschillende merken zoals Volkswagen, Mercedes en Nissan. 

De populairste bestelwagen van VWP Shortlease

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter bestelwagen combineert hoogwaardig comfort met veel laadruimte. De ergonomisch gevormde stoelen zorgen voor comfort, zelfs tijdens lange ritten. Daarnaast rijdt deze bestelwagen zuinig en is voor elke ondernemer een representatieve bestelwagen.

Bestelwagen shortlease acties

VWP Shortlease heeft elke maand een aantal bestelwagen shortlease acties. Bij shortlease gaat het om een flexibel contract met een korte looptijd, dat u op elk gewenst moment kunt opzeggen. Met onze shortlease acties op vooraanstaande merken bestelwagens, profiteert u van extra lage shortlease tarieven. Daarmee wordt het wel héél aantrekkelijk een bestelwagen te leasen voor uw bedrijf!

Benieuwd naar onze scherpe bestelwagen shortlease actietarieven? Klik dan direct hieronder en vind de bestelwagen die u zoekt!


 » Bedrijfswagen shortlease acties

Bestelwagens van VWP Shortlease

Bij VWP Shortlease heeft u ruim keus uit diverse merken en typen bestelwagens. Wij hebben bestelwagens met verschillende laadruimtes. U vindt dus altijd de bestelwagen die u zoekt voor uw bedrijf! VWP Shortlease biedt u o.a. de volgende merken bestelwagens voor scherpe tarieven. Bekijk ze direct en vraag een offerte aan via onze site!

Vragen? Bel 0546 - 714 417