Goedkoop een bedrijfsauto leasen voor korte tijd

Bent u op zoek naar een lease maatschappij waar u voordelig voor korte tijd een bedrijfsauto kunt leasen? VWP Shortlease heeft een ruim assortiment bedrijfsauto's voor shortlease. Voor zowel een personenauto als een bestelauto kunt u voordelig terecht bij VWP Shortlease. U profiteert bij ons altijd van scherpe shortlease tarieven en uitstekende aanvullende service zoals onderhoud, brandstofpassen en winterbanden.

Lease van bestelauto's

Zoekt u een bedrijfswagen met voldoende laadruimte? Bij VWP Shortlease kunt u kiezen uit talrijke bestelauto's met laadruimtes van 3mtot 18m3. VWP Shortlease biedt u flexibele shortlease mogelijkheden. Shortlease is een overeenkomst die tussen huren en leasen in ligt. De flexibiliteit van een huur bestelwagen wordt gecombineerd met de lage tarieven van lease. Een shortlease contract heeft een minimale looptijd van slechts 1 maand. Hierna kunt u het contract opzeggen met slechts één week opzegtermijn. 
 » Bedrijfswagen shortlease acties  

Shortlease van personenauto's

Bent u op zoek naar een representatieve leaseauto voor uw medewerkers? VWP Shortlease heeft een ruim aanbod personenauto's voor shortlease. Met een bedrijfsauto van VWP kiest u voor een comfortabele, representatieve, jonge en toch goedkope lease auto. Bekijk onze shortlease acties voor talrijke bedrijfsauto's in ons actie overzicht.

» Bekijk shortlease acties 

Voordelen van bedrijfsauto lease bij VWP Shortlease

  • Levering van de auto van de zaak binnen 24 uur in heel Nederland.
  • U heeft de keuze uit alle bekende auto merken en types.
  • Jong wagenpark. U rijdt dus altijd in een representatieve bedrijfsauto.
  • Aanvullende service met o.a.: brandstofpas, trekhaak en winterbanden.
  • 24 uur per dag internationale alarmservice.

Benieuwd welke voordelen shortlease voor uw auto van de zaak kan hebben? Bekijk ons uitgebreide aanbod bedrijfsauto's en vraag vandaag nog een offerte aan voor de bedrijfsauto van uw keuze!

» Bekijk merken bedrijfswagens

Vragen? Bel 0546 - 714 417