Mercedes verhuur en korte termijn lease

Bent u op zoek naar een betrouwbaarverhuur of lease bedrijf waar u voor korte tijd een Mercedes kunt leasen/huren? Bij leasemaatschappij VWP Shortlease vindt u een ruim aanbod shortlease auto's van onder andere Mercedes. Wij hebben de nieuwste Mercedes modellen voor zeer scherpe shortlease tarieven.

Top 3 Mercedes shortlease

Maak kennis met de populairste Mercedes modellen van VWP Shortlease, en vraag direct een offerte aan voor de Mercedes van uw keuze! 

1. Mercedes A klasse
2. Mercedes B klasse
3. Mercedes C estate

Zakelijke Mercedes shortlease

Met zakelijke Mercedes shortlease kiest u voor flexibiliteit en voordeel. Een shortlease contract is flexibeler dan een gewoon lease contract, omdat het een minimale looptijd van slechts 1 maand heeft. Bovendien bespaart u geld ten opzichte van autoverhuur. Lease maatschappij VWP Shortlease is gespecialiseerd in shortlease. U kunt altijd de perfecte auto van de zaak vinden. Daarom kunt u bij VWP altijd terecht voor een groot aanbod speciale shortlease tarieven voor onder andere Mercedes, Audi en Volkswagen. Klik hieronder om de shortlease actietarieven voor Mercedes of voor alle automerken van VWP te bekijken. 
» Shortlease acties
» Shortlease Mercedes

Talrijke automerken kort leasen bij VWP

Wilt u graag voor korte tijd een auto leasen, maar zoekt u een ander merk dan Mercedes? Bij VWP Shortlease leaset u talrijke vooraanstaande automerken tegen scherpe prijzen. U kunt deze automerken direct online bekijken. Ziet u een bepaalde auto die u graag wilt leasen? Vraag dan een vrijblijvende shortlease offerte aan!

» Alle lease auto merken

Vragen? Bel 0546 - 714 417