BMW verhuur en korte termijn lease

Bent u op zoek naar een betrouwbare lease maatschappij waar u goedkoop een BMW kunt leasen voor korte tijd? VWP Shortlease heeft een ruim aanbod jonge BMW auto's voor shortlease. U vindt bij ons onder andere de BMW 3 serie, de BMW 1 serie, de BMW 5 serie en de BMW 5 serie Touring. Wij bieden de scherpste shortlease tarieven en uitstekende aanvullende services voor uw leaseauto, zoals navigatie, brandstofpassen en winterbanden.

Top 3 populairste BMW auto's van VWP

Bekijk direct de meest populaire BMW modellen van dit moment, en vraag een shortlease offerte aan voor de auto van uw keuze!

1. BMW 3 serie
2. BMW 1 serie
3. BMW 5 serie

Zakelijke shortlease

Met shortlease profiteert u van veel flexibiliteit, omdat u een shortlease contract al na 2 maanden kunt opzeggen als u dat wilt. Deze variant van autoverhuur is bovendien veel voordeliger dan daghuur van een auto. VWP Shortlease is gespecialiseerd in shortlease en biedt u altijd talrijke shortlease acties voor de mooiste modellen auto's. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een BMW 1 serie? Profiteer dan nu van onze tijdelijke lease actie op dit stoere model!

» Shortlease BMW 
» Shortlease acties

Ander automerk dan BMW leasen?

Wilt u graag profiteren van de vele voordelen van shortlease, maar wilt u een andere automerk leasen dan BMW? Bij VWP Shortlease heeft u keus uit een ruim aanbod leaseauto merken. Bekijk de verschillende automerken direct online en vraag een offerte aan voor uw perfecte auto van de zaak.

» Bekijk de leaseauto merken van VWP Shortlease.  

Vragen? Bel 0546 - 714 417