Auto verhuur in Nederland en buitenland

Wilt u snel, makkelijk en voordelig een auto huren? Dan kunt u goed bij VWP Car Rent terecht. Wij bieden u auto verhuur in zowel binnen- als buitenland. Voor zowel nationaal als internationaal geldt dat u de keuze heeft uit een jong wagenpark voor auto verhuur. VWP Car Rent heeft voor elke huur periode een voordelige auto verhuur oplossing. De zakelijke markt kan kiezen uit de onderstaande opties.

Zakelijke auto verhuur vanaf 60 dagen

Bent u op zoek naar een huur auto voor een periode langer dan 30 dagen? Dan noemen we dit flexibele short lease. Deze vorm van auto verhuur is voordeliger dan normale auto verhuur en flexibeler. Bij VWP Car Rent kunt u altijd terecht voor scherpe short lease tarieven en talrijke short lease acties.
»  Short lease: tarieven en reserveren

Auto verhuur buitenland

Bent u op zoek naar auto verhuur in het buitenland? Via het auto verhuur systeem van VWP Car Rent kunt een huur auto reserveren in 70 landen bij 7.000 vestigingen. Uw reservering wordt dan geplaatst bij betrouwbare auto verhuur maatschappijen zoals Avis, National, Hertz, Budget en Alamo. Zo bent u er zeker van dat er een goede en voordelige huur auto op u staat te wachten als u arriveert in het buitenland. 
» Auto verhuur buitenland: tarieven en reserveren

Huurt u liever geen auto? Kijk dan voor een auto van de zaak

Vragen? Bel 0546 - 714 417