VWP Auto Shortlease

Bent u op zoek naar een auto shortlease maatschappij? VWP Shortlease is één van de bekendste aanbieders van shortlease auto's in Nederland. Met ons uitgebreide aanbod van jonge leaseauto's en onze zeer gunstige voorwaarden bent u bij ons altijd aan het goede adres voor het shortleasen van een personenauto, bedrijfswagen of auto van de zaak.

Waarom een auto shortleasen bij VWP?

Wanneer u kiest voor een shortlease auto van VWP, kiest u voor goede auto's en bijzonder goede voorwaarden. Wat dacht u van de volgende voordelen?

VWP Auto Shortlease acties

VWP Shortlease selecteert iedere maand de mooiste auto's die tegen een speciaal actietarief worden aangeboden. U kunt al een auto shortleasen vanaf een bedrag van € 225,- per maand! Daarvoor kunt u geen auto huren... Bekijk snel ons shortlease aanbod en vraag een offerte aan voor de auto van uw voorkeur!

Wat zijn de voordelen van een shortlease auto?

Een shortlease auto is in heel veel gevallen interessant. Shortleasen moet u zien als een auto leasen voor een korte periode of juist als een auto huren voor een lange periode. Een leaseauto biedt u meer flexibiliteit en is voordeliger dan een huurauto voor een lange periode. U kunt al een auto shortleasen vanaf 2 maand (tot maximaal 2 jaar). Dit is in een hele boel gevallen interessant. Voorbeelden:

  • Voor bedrijven met een grote behoefte aan een flexibel wagenpark
  • Voor een nieuwe werknemer waarvoor u nog niet direct een langlopend contract wilt afsluiten
  • Voor het uitproberen van een auto, bijvoorbeeld om te kijken of elektrisch of hybride rijden iets voor u is
  • Voor zzp'ers of starters die geen langlopende leasecontracten aan willen gaan
  • Voor bedrijven die gedurende enkele maanden per jaar gebruik maken van een (extra) bedrijfsauto
  • Enzovoort
Vragen? Bel 0546 - 714 417