VWP Auto Shortlease

Bent u op zoek naar een auto shortlease maatschappij? VWP Shortlease is dé marktleider van shortlease auto's in Nederland. Met ons uitgebreide aanbod van jonge en nieuwe leaseauto's en onze zeer gunstige voorwaarden bent u bij ons altijd aan het goede adres voor het shortleasen van een personenauto, bedrijfswagen of auto van de zaak.

Waarom een auto shortleasen bij VWP?

Wanneer u kiest voor een shortlease auto van VWP, kiest u voor de nieuwste modellen, auto's met gunstige bijtelling en bijzonder goede voorwaarden. Wat dacht u van de volgende voordelen?

VWP Auto Shortlease acties

VWP Shortlease selecteert iedere maand de mooiste auto's die tegen een speciaal actietarief worden aangeboden. U kunt al een auto shortleasen vanaf een bedrag van € 235,- per maand! Daarvoor kunt u geen auto huren... Bekijk snel ons shortlease aanbod en vraag een offerte aan voor de auto van uw voorkeur!

Wat zijn de voordelen van een shortlease auto?

Een shortlease auto is in heel veel gevallen interessant. Shortleasen moet u zien als een auto leasen voor een korte periode of juist als een auto huren voor een lange periode. Een leaseauto biedt u meer flexibiliteit en is voordeliger dan een huurauto voor een lange periode. U kunt al een auto shortleasen vanaf 1 maand. Dit is in een hele boel gevallen interessant. Voorbeelden:

  • Voor bedrijven met een grote behoefte aan een flexibel wagenpark
  • Voor een nieuwe werknemer waarvoor u ook niet direct een langlopend arbeidscontract afsluit
  • Voor de afwisseling. U kunt vaker een nieuwe en andere auto rijden
  • Voor zzp'ers of starters die niet de risico's willen lopen welke langlopende leasecontracten met zich mee brengen
  • Voor bedrijven die gedurende enkele maanden per jaar gebruik maken van een (extra) bedrijfsauto
Vragen? Bel 0546 - 714 417