Peugeot voor korte tijd huren? Kies voor shortlease van VWP

Wilt u graag een Peugeot auto huren en bent u op zoek naar een autoverhuur bedrijf met scherpe lease tarieven? Bij VWP Shortlease kunt u een Peugeot auto huren tegen zeer voordelige huur tarieven. U vindt bij ons onder andere de volgende Peugeot modellen: de Peugeot 107, de Peugeot 207, de Peugeot 308 en de Peugeot 307.

De meest geleasete Peugeot auto's van VWP Shortlease:

1. Peugeot 107
2. Peugeot 208
3. Peugeot 508

Shortlease auto huren

Als u van plan bent een auto langer te huren dan 60 dagen is shortlease een voordelige manier om te huren. Met shortlease profiteert u van nog voordeligere tarieven en maakt u gebruik van een zeer flexibel huurcontract. Elke maand heeft VWP Shortlease spectaculaire shortlease acties. Bekijk de verschillende acties nu en vind de huur auto die u zoekt.

» Shortlease Peugeot

» Shortlease acties

Een Peugeot huren op de zakelijke markt

U kunt bij VWP Shortlease op twee manieren een Peugeot auto huren. Welke manier het meest voordelig voor u is hangt af van welke tijdsperiode u een Peugeot wilt huren. Wilt u de Peugeot auto langer dan 60 dagen huren? Dan is shortlease de meest voordelige optie voor u.

Wilt u gebruik maken van de flexibele huur services van VWP Shortlease, maar wilt u een andere auto dan Peugeot? Bij VWP Shortlease vindt u altijd het automerk dat u zoekt!

» Alle automerken van VWP

Vragen? Bel 0546 - 714 417