Kia auto huren voor meer dan 60 dagen: kies voor shortlease

Wilt u uw bedrijfswagenpark aanvullen met een Kia leaseauto of huur? En wilt u hier niet teveel voor betalen? Dan bent u bij VWP Shortlease op de juiste plek. Wij bieden u aantrekkelijke shortlease tarieven op de nieuwste Kia lease modellen. U vindt bij VWP Shortlease onder andere de volgende typen Kia auto's: de Kia Picanto, de Kia Cerato en de Kia Carens.

De meest geleasete Kia auto's van VWP Shortlease:

1. Kia Rio
2. Kia Picanto
3. Kia Sportage

Kia lease

Het kort leasen van een auto op shortlease basis is zeer voordelig als u een Kia langer wilt huren dan 60 dagen. U sluit met deze lease variant een zeer flexibel contract af en de tarieven zijn nog scherper dan bij gewone autoverhuur. Met een shortlease contract loopt u geen enkel financieel risico, want het contract kan al na 2 maanden worden opgezegd als u dat wilt!

VWP Shortlease heeft elke maand talrijke shortlease acties op populaire huur auto's, waaronder Kia auto's. Wilt u een auto huren en bent u nieuwsgierig naar de verschillende shortlease acties van VWP Shortlease? Bekijk de acties dan online!

» Shortlease Kia

» Alle shortlease acties

Ander automerk leasen?

Wilt u ook graag profiteren van de vele voordelen die zakelijke shortlease biedt, maar zoekt u een ander automerk dan Kia? VWP Shortlease heeft een ruim aanbod met talrijke automerken. U vind bij ons dus altijd de auto van de zaak die u zoekt!

» Bekijk de automerken van VWP Shortlease

Vragen? Bel 0546 - 714 417