Chevrolet auto huren voor meer dan 60 dagen? Kies voor shortlease

Wilt u voor korte tijd een auto leasen van het merk Chevrolet? En wilt u hiervoor niet teveel betalen? Dan bent u bij VWP Shortlease op de goede plek. Wij bieden zeer scherpe shortlease tarieven voor Chevrolet auto's. U vindt bij ons onder andere de volgende Chevrolet modellen: de Chevrolet Kalos, de Chevrolet Matiz en de Chevrolet Lacetti.

De meest geleasete Chevrolet auto’s van VWP Shortlease:

VWP heeft de meest populaire Chevrolet modellen van dit moment voor u op een rijtje gezet. Bekijk ze snel en vind de Chevrolet leaseauto die u zoekt!

  1. Chevrolet Volt
  2. Chevrolet Spark
  3. Chevrolet Captiva

Shortlease Chevrolet

Bent u op zoek naar een flexibele vorm van leasen, dan is shortlease de juiste optie voor u. Met deze variant van lease bespaart u veel ten opzichte van daghuur van een auto. Bovendien biedt shortlease u veel meer flexibiliteit dan gewone lease. U kunt een shortlease contract namelijk al na 2 maanden opzeggen als u dat wilt.

Bij VWP profiteert u regelmatig van speciale shortlease acties op diverse automerken, waaronder Chevrolet. Hiermee bespaart u extra op de maandelijkse leaseprijs van uw leaseauto! Benieuwd naar de shortlease actie tarieven en het ruime aanbod Chevrolet leaseauto's van VWP? Klik dan hieronder.

» Shortlease Chevrolet

» Alle shortlease acties

Een auto huren op de zakelijke markt

Bij VWP Shortlease kunt u op twee manieren een auto huren. Welke manier voor u het voordeligst is, hangt af van de duur waarvoor u de auto wilt huren. Wilt u een Chevrolet auto voor langer dan 60 dagen huren? Dan is shortlease de goedkoopste optie voor u. Wilt u de Chevrolet korter huren dan 60 dagen? Dan is gewone autoverhuur de beste optie voor u.

Ander automerk?

Wilt u graag een auto huren, maar bent u op zoek naar een ander automerk dan het merk Chevrolet? Kijk dan eens op de site van VWP Shortlease. U vindt bij ons altijd de auto van de zaak die u zoekt!

 » Bekijk de automerken van VWP Shortlease