Cadillac voordelig leasen voor korte tijd

Wilt u voor korte tijd een Cadillac leasen voor uw bedrijf? VWP Shortlease is uw partner voor zakelijke short lease van de beste merken auto’s, waaronder de nieuwste Cadillac modellen. Bij ons bent u altijd verzekerd van de scherpste tarieven, uitstekende aanvullende service en een jonge representatieve auto.

De meest geleasete Cadillac auto van VWP

Zakelijke short lease Cadillac

Wanneer u een flexibele lease variant zoekt waar u niet jarenlang aan vast zit, dan is short lease de ideale optie voor u. Met deze vorm van leasen bespaart u veel ten opzichte van daghuur van een auto. Bovendien biedt short lease veel meer flexibiliteit dan gewone lease, omdat u een short lease contract al na twee maanden kunt opzeggen als u dat wilt. Hierdoor kunt u bovendien altijd in de nieuwste leaseauto modellen rijden!

VWP Shortlease is specialist in short lease. Dat betekent onder andere dat wij zeer scherpe short lease tarieven bieden op alle merken leaseauto's in ons wagenpark, waaronder Cadillac. Benieuwd naar de aantrekkelijke short lease prijzen voor Cadillac? Bekijk direct het complete Cadillac aanbod van VWP.

Extra voordelige lease acties

VWP biedt elke maand aantrekkelijke tijdelijke short lease acties op een aantal leaseauto modellen. Hiermee bespaart u nóg meer op het maandelijkse lease tarief! Klik op de link hieronder om de short lease acties van VWP te bekijken. Een auto van de zaak is zo wel heel aantrekkelijk.
» Alle shortlease acties

Andere automerken dan Cadillac

Naast Cadillac hebben we een ruim aanbod auto's van de beste automerken. Benieuwd welke automerken short lease specialist VWP verder aanbiedt? Klik dan hieronder.
» Bekijk alle automerken van VWP Shortlease

Vragen? Bel 0546 - 714 417