BMW kort leasen voor uw bedrijf? Kies voor shortlease »

Zoekt u een auto leasemaatschappij waar u voordelig voor korte tijd een BMW kunt leasen? Bij VWP Shortlease bent u op de goede plek voor zakelijke shortlease tegen een scherpe prijs. Bij ons leaset u onder andere de volgende BMW auto's: de BMW 3 serie, de BMW 3 serie touring, de BMW 1 serie en de BMW 5 serie touring.

De meest geleasete BMW auto's van VWP Shortlease

VWP heeft de meest populaire BMW leaseauto’s van dit moment voor u op een rijtje gezet. Bekijk ze direct en vind de BMW leaseauto die u zoekt!

1. BMW 3 serie
2. BMW 1 serie
3. BMW 5 serie


Zakelijke shortlease BMW

Shortlease is de ideale optie voor u als u een flexibele lease variant zoekt. Shortlease is voordeliger dan daghuur en biedt u veel meer flexibiliteit dan gewone lease. U kunt een shortlease contract namelijk al na 2 maanden opzeggen als u dat wilt. Daardoor loopt u geen enkel financieel risico!

VWP biedt aantrekkelijke shortlease tarieven op alle modellen BMW leaseauto's. Bent u benieuwd naar het ruime aanbod BMW auto's van VWP? Klik dan direct op de link hieronder en bekijk ze online.

» Shortlease BMW

Spectaculaire shortlease acties bij de voordeligste leasemaatschappij

Naast onze toch al lage shortlease tarieven op al onze leaseauto's, hebben we regelmatig aantrekkelijke actie tarieven op vele leaseauto merken, waaronder BMW. Wilt u weten op welke modellen u deze maand profiteert van acties? Klik nu hieronder om ze te bekijken. Een auto van de zaak was nog nooit zo aantrekkelijk.
» Shortlease acties  

Ander automerk?

Wilt u profiteren van de vele voordelen die zakelijke shortlease u biedt, maar bent u geïnteresseerd in een ander automerk dan BMW? Bekijk dan ook de auto's van de talrijke andere merken die VWP als beste van Nederland aanbiedt aanbiedt.
» Bekijk de auto merken van VWP

Vragen? Bel 0546 - 714 417