BMW zakelijk huren?

Zoekt u een auto leasemaatschappij waar u voordelig voor korte tijd een BMW kunt huren? Bij VWP Shortlease bent u op de goede plek voor zakelijke shortlease tegen een scherpe prijs. Bij ons leaset u onder andere de volgende BMW modellen: de BMW 3 serie, de BMW i3, de BMW new 1 serie en de BMW 3 serie 330e.

De meest geleasete BMW auto's van VWP Shortlease

VWP heeft de meest populaire BMW leaseauto’s van dit moment voor u op een rijtje gezet. Bekijk ze direct en vind de BMW leaseauto die u zoekt!

1. BMW 3 serie 330e
2. BMW new 1 serie
3. BMW i3


Zakelijke shortlease BMW

Shortlease is de ideale optie voor u als u een flexibele lease zoekt voor uw bedrijf. Shortlease is namelijk veel voordeliger dan daghuur en biedt u veel meer flexibiliteit dan reguliere lease (vanaf 24 maanden). U kunt een shortlease contract namelijk al afsluiten vanaf 1 maand en na de contractueel afgesproken periode ieder moment weer opzeggen. Daardoor loopt u geen enkel financieel risico en heeft u nooit meer stilstand in uw wagenpark. Tevens bent u continu bezig met het verduurzamen van uw wagenpark doordat de auto’s steeds zuiniger worden.

VWP biedt aantrekkelijke shortlease tarieven op alle BMW leaseauto modellen. Bent u benieuwd naar het ruime shortlease aanbod van het merk BMW? Klik dan direct op de link hieronder, bekijk ze online en vraag vrijblijvend een offerte aan.

» Shortlease BMW

Spectaculaire shortlease acties bij de voordeligste leasemaatschappij

Naast onze de toch al lage shortlease tarieven op al onze leaseauto's, hebben we maandelijks aantrekkelijke acties op vele shortlease merken, waaronder BMW. Benieuwd of deze maand uw gewenste BMW shorltease in de actie is? Of wilt u alle actie modellen zien? Klik nu hieronder om alle BMW shortlease acties te bekijken. Een auto van de zaak was nog nooit zo aantrekkelijk, flexibel en makkelijk.
» Shortlease acties  

Shortlease privé een BMW?

Het is ook mogelijk voor u om als privé persoon een BMW te shortleasen bij VWP Shortlease. Klik op onderstaande link en bekijk het privé shortlease aanbod. Wilt u profiteren van alle voordelen die zakelijke en de privé shortlease u biedt, maar bent u geïnteresseerd in een ander automerk dan BMW? Bekijk dan ook de auto's van de talrijke andere merken die VWP als beste van Nederland aanbiedt.

» Bekijk privé shortlease aanbod
» Bekijk de auto merken van VWP

Vragen? Bel 0546 - 714 417