Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen bij VWP Shortlease is erg gemakkelijk. Hoe gaat het in zijn werk en wat kunt u van VWP Shortlease verwachten?

U bent op zoek naar een shortlease auto en bent terecht gekomen op de website van VWP Shortlease. Hier treft u onze handige tool om uw gewenste auto te zoeken en te bekijken. VWP Shortlease is uiterst transparant en toont u de volledige prijzen op de website. Heeft u de juiste auto gevonden dan kunt u op deze pagina een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul uw gegevens in (voor private lease vult u bij bedrijfsnaam ‘particulier’ in) en klik op verzenden.

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte. Heeft u nog vragen over de offerte, over de auto of wilt u een nieuwe offerte voor een ander model, looptijd of kilometrage dan kunt u te allen tijde contact op nemen met VWP Shortlease via 0546 – 714 417 of u kunt de betreffende verkoper beantwoorden middels de mail. Is de offerte precies wat u in gedachten heeft en wat u zoekt, dan zendt u ons de gewenste documenten toe zoals deze in de offerte omschreven staan.

De genoemde prijzen op de website en in de offerte zijn exclusief btw maar inclusief reparatie, onderhoud en banden, all-risk verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer (na 24 uur in Nederland).

Aanvullende diensten

Heeft u liever direct vervangend vervoer of wilt u gebruik maken van andere aanvullende diensten? Bekijk hier de aanvullende diensten van VWP Shortlease.

Staat de auto van uw keuze er niet bij? 
Neem dan contact op met VWP Shortlease
U kunt bellen met Tel. 0546 - 714 417.

Vragen? Bel 0546 - 714 417