Berijdershandleiding 
Dacia

Gefeliciteerd met je Dacia en welkom bij VWP Shortlease. In deze korte handleiding hebben wij een aantal belangrijke zaken vermeld met betrekking tot je leaseauto. Mocht je aanvullende informatie willen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij wensen je alvast veel rijplezier met je auto.

Belangrijke Contactgegevens

Je kunt met vragen over je leaseauto terecht bij VWP Shortlease. Wij zijn op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)546 714417 en via het e-mailadres: [email protected]. Heb je dringend hulp nodig vanwege technische pech dan kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, de onderstaande nummers bellen.

Dacia Route Service+ vanuit Nederland en in de rest van Europa: +31 (0)88-303 5 303 
Heb je dringend hulp nodig vanwege schade dan kun je  24 uur per dag, 7 dagen per week, het onderstaande nummer bellen:
VWP Shortlease +31 (0)546 714417

Tijdens kantooruren wordt je door onze medewerkers verder geholpen. Buiten kantoortijden krijg je een keuzemenu, kies in dit menu voor de optie : “hulp bij schade “. Onze hulpdienst (VHD) zal je verder helpen.

Tips voor je leaseauto

 • Let bij het tanken goed op dat je de juiste brandstof tankt. Mocht je toch verkeerde brandstof tanken, start de motor dan in ieder geval niet en neem contact met ons op.
 • Controleer regelmatig de banden, de airconditioning, het oliepeil en de overige vloeistoffen volgens het instructieboekje van je leaseauto.
 • Meld elke schade – hoe klein ook – binnen 48 uur bij ons.
 • Laat de onderhoudsbeurten uitvoeren door een officiële merkdealer.
 • Zorg ervoor dat je altijd een schadeformulier in de auto hebt liggen.

Roken en telefoongebruik

Het is niet toegestaan te roken in onze auto’s, indien er toch gerookt is, belasten wij minimaal € 490,00 exclusief BTW door. Deze kosten kunnen oplopen tot de volledige bruto kosten van de geleden schade. Mobiel telefoongebruik tijdens het besturen van de auto is verboden, bij overtreding en schade kunt u aansprakelijk gesteld worden voor het gehele schade bedrag! (Onze verzekeringsmaatschappij doet hier altijd onderzoek naar).

Documenten   

Onze auto’s zijn voorzien van een kopie kenteken, het bij je hebben van de groene kaart is niet meer verplicht in Nederland en in een groot deel van Europa. Dit is de reden dat onze auto’s niet meer standaard voorzien zijn van een groene kaart. Wanneer je toch een groene kaart nodig hebt, dan kun je een mail sturen naar: [email protected] met het verzoek op een groene te mailen.

Onderhoud

In het instructieboekje van de fabrikant vindt je terug wanneer je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft. Maak hiervoor zelf tijdig een afspraak bij je dealer, meldt hierbij dat je in een auto via VWP Shortlease rijdt. Al onze auto’s hebben recht op vervangend vervoer in Nederland, waarbij de eerste 24 uur voor rekening van de contractant komen. Hou hier s.v.p. rekening mee bij het maken van een onderhoud of reparatie afspraak. Controleer daarnaast regelmatig de banden, de airconditioning, het oliepeil en de overige vloeistoffen volgens het instructieboekje van je auto.

APK

Nieuwe benzineauto’s en elektrische auto’s zijn na vier jaar keuring plichtig. Voor nieuwe auto’s die rijden op diesel of gas is dat na drie jaar. De exacte datum vindt je terug op www.rdw.nl. Je kunt zelf een afspraak maken met je dealer. Het is raadzaam om de APK samen te laten vallen met een onderhoudsbeurt. 

Banden

Voor het vervangen van de banden en winterbanden kun je een afspraak maken met een Profile vestiging bij je in de buurt.(www.profile.nl)

Reservesleutel 

Wij leveren onze auto’s standaard met 1 sleutel/ sleutelcard. Mocht je onverhoopt de reservesleutel nodig hebben dan kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen ([email protected]).

Ruitschade

Bij snel handelen kan een grotere schade soms worden voorkomen. In het geval van ruitschade neem je contact op met Autoglas Vriend (landelijk netwerk)
Telefoonnummer: +31 (0)527 764011
Whatsapp: 06 25224325                                 

Schade

Meld schade binnen 48 uur bij ons door een volledig ingevuld Europees Schadeformulier naar ons te mailen ([email protected]). In de volgende gevallen adviseren wij je om de politie in te schakelen:

 • bij onenigheid of twijfel over de schuldvraag
 • lichamelijk letsel bij de betrokkene(n);
 • als je drank- en/of drugsmisbruik bij de tegenpartij vermoedt;
 • als er onzekerheid is of de tegenpartij over een (geldige)verzekering beschikt;
 • in het geval van doorrijden na de aanrijding;
 • bij een aanrijding in het buitenland.

Is het onveilig om met je auto verder te rijden, bel ons dan op telefoonnummer +31 (0)546 714417.

Diefstal

Meld diefstal direct aan ons en doe zo spoedig mogelijk aangifte bij de politie. Diefstal van audio- en/of communicatieapparatuur (inclusief navigatiesysteem) kun je met een ingevuld schadeformulier melden. Ook dan is aangifte bij de politie nodig. Het ingevulde Schade Aangifteformulier mail je samen met de kopie van de aangifte naar [email protected].

Verzekering

In de leaseovereenkomst zijn standaard een WA-verzekering, een casco verzekering en een Schade Verzekering Inzittenden opgenomen. Het kan echter zijn dat jij of je werkgever afwijkende afspraken hebt gemaakt.

Houd er rekening mee dat je eigendommen, goederen die je vervoert, losse privéaccessoires, communicatieapparatuur en schade die je veroorzaakt tijdens het rijden van snelheidsritten en wedstrijden of onder invloed van alcohol, drugs of medicijnen niet verzekerd zijn.

Je leaseauto is in veel Europese landen verzekerd. Voor Oost-Europese landen (incl. PL/TSJ/SL/H/KR) kunnen echter afwijkende eigen risico’s gelden voor meer informatie kun je een mail sturen naar [email protected].

Let op: De verzekering heeft alleen betrekking op de leaseauto. Een eventuele aanhanger of caravan dien je zelf (casco) te verzekeren.

Vervangend vervoer

Tenzij jij of je werkgever andere afspraken hebt gemaakt, krijg je een gratis vervangende huurauto in Nederland wanneer een reparatie langer dan 24 uur gaat duren. Vervangend vervoer in het buitenland is mogelijk wanneer dit expliciet is aangegeven bij het afsluiten van de leaseovereenkomst. (zie ook onze aanvullende diensten: vervangend vervoer buitenland)

Winterbanden

Zijn winterbanden in je leaseovereenkomst inbegrepen, dan kun je deze laten monteren bij een Profile vestiging. De omwisseling is mogelijk in oktober, november en december. Het terug wisselen dient plaats te vinden in maart en april. De montage afspraak kun je via onze website www.vwpshortlease.nl maken (button mijn leaseauto, knop winterbanden).

Brandstofpas  

Is een brandstofpas in je leaseovereenkomst inbegrepen dan geldt in geval van diefstal of verlies dat je contact dient op te nemen met Travelcard via telefoonnummer +31 (0)36 5394788. Tijdens dit gesprek word je gevraagd naar het kentekennummer dat op je brandstofpas staat. Bij inlevering van je leaseauto dien je de brandstofpas af te geven bij de wagenparkbeheerder.

Inleveren – beëindigen van de leaseovereenkomst 

Je bent met ons een overeenkomst voor een bepaalde looptijd aan gegaan, nadat deze is verstreken heb je 3 mogelijkheden:

 • Je hebt de auto niet meer nodig en meldt deze af via onze website (www.vwpshortlease.nl, button mijn leaseauto, knop afmelding leaseauto).
 • Je verlengt je overeenkomst en gaat een nieuwe overeenkomst aan met een nieuwe looptijd en/of jaarkilometrage.
 • Je blijft doorrijden in de auto onder de voorwaarden zoals die golden (de overeenkomst wordt “flexibel”) en vanaf dit moment bedraagt de opzegtermijn 5 werkdagen.

De tekst uit dit document is afgeleid van de Algemene Voorwaarden. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.              

Shortlease acties van de week

 • ACTIE Tarief

  vanaf p/mnd
  € 395

  Toyota Aygo X

  De nieuwe Toyota Aygo X, geraffineerd en onbetwistbaar cool : de populairste SUV crossover van de stad. 

 • Nieuwste model

  vanaf p/mnd
  € 495

  Volkswagen New Polo

  Met z'n vernieuwde, gestroomlijnde design en z'n bijzondere accenten is de nieuwe Polo een opvallende verschijning. Leverbaar met 1.0 TSi 70kw motor. 

 • light hybride

  vanaf p/mnd
  € 560

  Ford New Focus Wagon

  De veelzijdige Ford Focus Wagon, ruimte en comfort gecombineerd met design, voorzien van talrijke slimme features. 

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 640

  Cupra Born

  De 100% elektrische Cupra Born, impuls of a new generation. Uniek design en sportieve prestaties gaan samen. 

  vanaf 12% bijtelling
 • Sportief

  vanaf p/mnd
  € 920

  Audi Q3 Sportback

  De Audi Q3 Sportback, de vlotte looks en uitstraling van een coupe gecombineerd met de kracht, uitstraling en eigenschappen van een SUV.

Bekijk alle shortlease acties
 • Meest gekozen

  vanaf p/mnd
  € 295

  Citroën C1

  Het compacte ruimtewonder, zuinig, sportief en altijd voorzien van Airconditioning, Audio en 5 deuren !

 • ACTIE

  vanaf p/mnd
  € 295

  KIA Picanto

  Fris, vrolijk en volwassen, de Kia Picanto met o.a.: airconditioning, audio en bluetooth, leverbaar in EconomyPlusLine en ComfortLine versie.

 • Stunt

  vanaf p/mnd
  € 295

  Peugeot 108

  De chic en elegant vormgegeven Peugeot 108, de compacte stadswagen, altijd voorzien van het luxe pack premium pakket. 

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 295

  Toyota Aygo

  De Toyota Aygo: fris, stoer en zelfverzekerd. Leverbaar in diverse uitvoeringen. Altijd voorzien van airconditioning en audio.  

 • ACTIE

  vanaf p/mnd
  € 295

  Renault Twingo

  De nieuwe Twingo Collection, altijd voorzien van airconditioning, audio en bluetooth. 

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 295

  Hyundai i10

  De nieuwe Hyundai I10, dynamisch en stijlvol met vloeiende lijnen en gespierde contrasten.

 • Economisch

  vanaf p/mnd
  € 325

  KIA Picanto MY 2023

  De Kia Picanto, jong dynamisch, stijlvol maar ook verrassend volwassen met ruime voor 4 personen.   

 • ACTIE

  vanaf p/mnd
  € 340

  Volkswagen Up

  Volkswagen Up! de ruimste en kleurrijkste in zijn klasse, met plaats voor 4 volwassenen en hun bagage

 • vanaf p/mnd
  € 355

  Fiat 500

  De roemruchte aloude bekende stijl van de Fiat 500Twin Air Lounge, beschikbaar in 3 drs Collezione uitvoering.

 • AANBIEDING

  vanaf p/mnd
  € 395

  Volkswagen e-up!

  De volledig elektrische Volkswagen E--up!, compleet, zuinig en volwaardig 100% electrisch rijden! ( 32,3 kwH, actieradius: 250km (WLTP)
   

  vanaf 12% bijtelling
 • ACTIE Tarief

  vanaf p/mnd
  € 395

  Toyota Aygo X

  De nieuwe Toyota Aygo X, geraffineerd en onbetwistbaar cool : de populairste SUV crossover van de stad. 

 • AANBIEDING

  vanaf p/mnd
  € 395

  Seat Mii

  De volledig elektrische Seat Mii, compleet, zuinig en volwaardig 100% electrisch rijden. ( Actieradius: 250km (WLTP).

  vanaf 12% bijtelling
 • Economisch

  vanaf p/mnd
  € 395

  Dacia Sandero

  Compact van buiten, ruim van binnen. De nieuwe Dacia Sandero het nieuwe economische alternatief

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 405

  Peugeot New 208

  De sportieve nieuwe Peugeot 208 PureTech Like, compact en comfortabel, altijd voorzien van  airconditioning, audio en bluetooth. 

 • ACTIEMODEL

  vanaf p/mnd
  € 410

  Opel New Corsa

  Ontdek de nieuwe Opel Corsa, de stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst, in zowel benzine als elektrische uitvoeringen 

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 415

  Citroën C3

  De Citroen C3, de veelzijdige en comfortabele compacte auto met een inspirerend uiterlijk dat een stoere, robuuste en dynamische indruk maakt.

 • Aanbieding

  vanaf p/mnd
  € 420

  Renault Clio

  De Renault Clio: inmiddels een icoon, verleidelijk en geavanceerd. Leverbaar in benzine, Bi-Fuel en Hybrid uitvoering. 

 • ACTIEMODEL

  vanaf p/mnd
  € 425

  Ford New Fiesta

  De geavanceerde Ford Fiesta, een iconische compacte auto, vol met vooruitstrevende technologieen

 • Ruimtewonder

  vanaf p/mnd
  € 430

  Renault Clio Estate

  De Renault Clio Estate, de iconische compacte stationcar, ruim comfortabel en zuinig, zowel in de stad als daarbuiten. Leverbaar in Zen en Limited uitvoering

 • Sportief

  vanaf p/mnd
  € 440

  Seat Ibiza

  De nieuwe Seat Ibiza, indrukwekkend met zijn scherpe lijnen, elegante rondingen en futuristisch interieur. Voorzien van 1.0 TSi 70 kw motor.

 • Hybride

  vanaf p/mnd
  € 440

  Toyota Yaris

  Ontworpen met passie en oog voor detail: de nieuwe Toyota Yaris 1.5 Hybrid CVT. Car of the year 2021 voorzien van automaat.

 • NEW Model

  vanaf p/mnd
  € 450

  Renault New Clio

  Een nieuw design, een sportieve look: De nieuwe Renault Clio in Evolution uitvoering!.

 • Hybride

  vanaf p/mnd
  € 450

  Renault Clio Hybrid

  De Renault Clio E-TECH HYBRID Zen 103kw met GRATIS AUTOMAAT, superzuinig, comfortabel en compleet 

 • Sportief

  vanaf p/mnd
  € 455

  MINI One 5 drs

  De compacte maar verrassend ruime Mini One 5 drs, stijlvol en met ruimte voor 3 personen op de achterbank.Verkrijgbaar in Salt en Classic uitvoering.

 • Nieuw model

  vanaf p/mnd
  € 460

  Renault New Captur

  Renault New Captur TCe100 Zen
  Voorzien van Apple carplay, Airco en 17 inch design wielen 

 • Ook in hybride !

  vanaf p/mnd
  € 465

  Toyota Corolla Touring Sports

  De Toyota Corolla Touring Sports ontworpen met comfort in gedachten, puur rijplezier en voorzien van een meer dan royale bagageruimte. Ook als Hybride beschikbaar.

 • NEW MODEL

  vanaf p/mnd
  € 485

  KIA Ceed

  De nieuwe Kia Ceed hatchback, stijlvol en sportief tot in de details, maakt autorijden weer genieten.

 • Nieuwste model

  vanaf p/mnd
  € 495

  Volkswagen New Polo

  Met z'n vernieuwde, gestroomlijnde design en z'n bijzondere accenten is de nieuwe Polo een opvallende verschijning. Leverbaar met 1.0 TSi 70kw motor. 

 • Nieuwste model

  vanaf p/mnd
  € 495

  Seat Leon Sportstourer

  De ruime sportieve nieuwe Seat Leon Sportstourer in de luxe 1.5 TSI 96kw Style uitvoering 

 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 495

  Skoda Fabia

  De nieuwe Skoda Fabia, strak design en een krachtig uiterlijk, voorzien van slimme functies die je leven makkelijk maken. 

 • Hybride

  vanaf p/mnd
  € 515

  Renault New Captur E-Tech

  Renault New Captur E-Tech hybrid AUTOMAAT, in de luxe Intens uitvoering, voorzien van EASY LINK navi/ multimedia en 17 inch design wielen Bahama's 

 • Mid SUV

  vanaf p/mnd
  € 520

  Peugeot New 2008

  De Peugeot New 2008  biedt met zijn opwindende design en zijn geavanceerde innovatieve technologie een unieke rijervaring. 

 • Automaat

  vanaf p/mnd
  € 540

  Ford Puma

  De nieuwe Ford Puma 1.0 ecoboost Titanium automaat, een revolutionaire mid-SUV, comfortabel, zuinig en ruim. 

 • Sportief

  vanaf p/mnd
  € 545

  MINI Cooper

  De inmiddels roemruchte Mini Cooper in 3 of 5 deurs uitvoering, leverbaar in Salt en Classic uitvoering.

 • 8% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 545

  Opel Corsa-E

  De 100% elektrische Corsa-E met een actieradius van maar liefst 337km (WLTP) en slechts 8% bijtelling. 

  vanaf 8% bijtelling
 • Compact SUV

  vanaf p/mnd
  € 545

  Volkswagen T-Cross

  De veelzijdige Volkswagen T-Cross stoer en functioneel. De meest veelzijdige compacte SUV, auto rijden zonder concessies!.

 • 100% elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 545

  Volkswagen ID3 Life

  Volkswagen ID.3 Life met een actieradius van 420km (WLTP) 100% Elektrisch
  Laagste prijs in Nederland !

  vanaf 12% bijtelling
 • Greentech

  vanaf p/mnd
  € 545

  Skoda Octavia combi

  De Skoda Octavia Combi, strakke en stoere contouren, een stationwagen met stijl en ruimte!. 

 • Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 555

  BMW i3

  De unieke BMW i3, de meest duurzame electrische auto, 100% electrisch, 0% uitstoot en 100% rijplezier. 

  vanaf 16% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 560

  Opel Astra

  De Opel Astra de populaire middenklasser, met een strak uiterlijk, een ruim en comfortabel interieur en een uitgebreide standaarduitrusting  blijft een hele  interessante aanbieding. 

 • light hybride

  vanaf p/mnd
  € 560

  Ford New Focus Wagon

  De veelzijdige Ford Focus Wagon, ruimte en comfort gecombineerd met design, voorzien van talrijke slimme features. 

 • New Model

  vanaf p/mnd
  € 570

  Ford New Focus

  Stijlvol als nooit tevoren, opvallend en sportief design, de nieuwe Ford Focus uitstekende prestaties, intelligente tech en een adembenemende vormgeving. 

 • Mid-SUV

  vanaf p/mnd
  € 570

  Volkswagen Taigo

  De nieuwe Volkswagen Taigo, sportiviteit van een coupe en de ruimte van een SUV bij elkaar opgeteld. Unieke styling ! 

 • 8% Bijtelling!

  vanaf p/mnd
  € 575

  Peugeot e-208

  Peugeot e-208 Active, de nieuwe maatstaf in compact electrisch rijden, ruime standaard uitrusting en voldoende actieradius (340km WLTP) bovendien altijd 8% bijtelling !. 

  vanaf 8% bijtelling
 • Hybride

  vanaf p/mnd
  € 590

  KIA Niro

  De Kia Niro, de stoere hybride crossover die aan alle verwachtingen voldoet. Niet voor niets de best verkochte hybride van Nederland. 

 • Compact

  vanaf p/mnd
  € 595

  Audi A1 sportback

  De sportieve Audi A1 Sportback, een markant gezicht met zijn dynamische lijnen en vlotte design. 

 • vanaf p/mnd
  € 595

  MINI Countryman

  De Mini Countryman, de grootste, ruimste en meest avontuurlijke Mini. Ruimte voor 5 mensen en hun bagage, nu beschikbaar

 • Electrisch

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA e-Niro

  Kia e-Niro
  455km rijbereik volgens WLTP
  Snelladen: 220km in 30 minuten

  vanaf 4% bijtelling
 • 8% bijtelling!!!

  vanaf p/mnd
  € 595

  Volkswagen ID3 1st plus

  Volkswagen ID.3 First Plus 58kWh, Actieradius 350-420km (WLTP) altijd 8% bijtelling,

  vanaf 8% bijtelling
 • Business

  vanaf p/mnd
  € 595

  Volkswagen New Golf 8

  Het nieuwste model Volkswagen Golf 8 voorzien van een 1.0 TSi 81kw motor in de Life uitvoering, de nieuwe maatstaf, perfectie tot in detail !

 • 8% bijtelling !

  vanaf p/mnd
  € 595

  Peugeot e-2008

  De nieuwe Peugeot e-2008  EV 50 kWh 136, de volledige elektrische compacte SUV, altijd met 8% bijtelling!.

  vanaf 8% bijtelling
 • Ruimtekanon

  vanaf p/mnd
  € 595

  KIA Ceed Sportswagon

  De nieuwe Kia Ceed Sportswagon. Met zijn enorme bagageruimte van 625 liter biedt deze stationwagon altijd genoeg ruimte. 

 • AKTIE

  vanaf p/mnd
  € 610

  Volkswagen New Golf 8 Variant

  De nieuwe Golf 8 Variant, meer Golf dan ooit, Sportiever, digitaler en met meer ruimte dan ooit te voren. Leverbaar met de 1.5 TSI 96kw motor. 

 • 4% Bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 620

  MG ZS EV

  MG ZS EV Comfort een 100% gezinsvriendelijke elektrische SUV, 262 km actieradius (WLTP). Nog steeds leverbaar met 4% bijtelling. 

  vanaf 4% bijtelling
 • 100% Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 620

  Mazda MX-30

  Mazda MX-30 Comfort E-SKYACTIV 145 35.5 KWH 100% elektrisch. Actieradius 200km (WLTP).

  vanaf 8% bijtelling
 • Mild hybrid

  vanaf p/mnd
  € 625

  Nissan Qashqai

  Stoer, ruim, sportief en efficient: de nieuwe Nissan Qashqai is een geweldige belevenis. 

 • NEW MODEL

  vanaf p/mnd
  € 635

  Ford New Focus Wagon Active

  De sportieve New Focus Wagon Active, een crossover die de praktische eigenschappen van een SUV combineert met de flexibiliteit van een wagon.

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 640

  Cupra Born

  De 100% elektrische Cupra Born, impuls of a new generation. Uniek design en sportieve prestaties gaan samen. 

  vanaf 12% bijtelling
 • Auto v/h Jaar

  vanaf p/mnd
  € 645

  Jeep Avenger

  De nieuwe Jeep Avenger, de eerste Jeep® die een volledig elektrische aandrijving combineert met de onmiskenbare Jeep-stijl en prestaties.

  vanaf 16% bijtelling
 • NEW MODEL

  vanaf p/mnd
  € 650

  MINI Clubman

  De nieuwe Mini Clubman, een iconisch stijlvol alternatief. De aantrekkelijke hedendaagse combinatie van stijl, design, power en raffinement.

 • Hybride

  vanaf p/mnd
  € 660

  Ford New Kuga

  Ford New Kuga Titanium 2.5 PHEV e-CVT Efficient en meer dan capabel, de New Kuga met plug-in hybride techniek heeft het allemaal.

 • nieuwste model

  vanaf p/mnd
  € 680

  BMW New 1 serie

  Het nieuwste model BMW 118i Sport Line Executive edition voorzien van GRATIS AUTOMAAT, navigatie, pack parking en airco

 • 4% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 685

  Tesla Model 3

  Tesla Model 3 Standard Range Plus RWD, vooruitstrevend en populair, 4% bijtelling en een actieradius van 409km (WLTP)
   

  vanaf 4% bijtelling
 • 8% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 685

  Volkswagen ID4 1st

  De Volkswagen ID.4 First 77kWh, leverbaar met een actieradius tot 501km (WLTP) en een bijtelling van 8%. 

  vanaf 8% bijtelling
 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 685

  Hyundai Ioniq 5

  De nieuwe Hyundai Ioniq 5, strakke lijnen en de looks van een conceptcar, uit voorraad leverbaar met een bijtellingspercentage van 12%.

  vanaf 12% bijtelling
 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 685

  Polestar Polestar 2

  De Polestar 2 puur rijplezier in een minimalistisch ontwerp, zo mooi is het om over te stappen op elektrisch rijden. Bijtellingspercentage 12%. 

  vanaf 12% bijtelling
 • NIEUW!!!

  vanaf p/mnd
  € 695

  Audi A3 Sportback

  De nieuwe Audi A3 : Audi's sportieve antwoord met cleane lijnen en slimme technologieen, een auto die alle uitdagingen aan kan. 

 • NEW MODEL

  vanaf p/mnd
  € 705

  KIA Sportage

  De nieuwe Kia Sportage, gemaakt om te inspireren, een krachtige verschijning met zijn gespierde en slanke lijnen. Kia Sportage een nieuwe crossover SUV. 

 • Compact SUV

  vanaf p/mnd
  € 710

  Volkswagen T-Roc

  Praktisch en comfortabel, de Volkswagen T-Roc, van alle markten thuis en voorzien diverse features. 

 • 100% Electrisch

  vanaf p/mnd
  € 725

  Tesla Model Y

  De volledig elektrische Tesla model Y RWD, maximale veelzijdigheid voor passagiers en bagage (WLTP=ong. 455km). 

  vanaf 16% bijtelling
 • SUV

  vanaf p/mnd
  € 735

  Skoda Karoq

  De Skoda Karoq avontuurlijk en praktisch, een hoge zit, ruimte en overzicht,alles wat een volwaardige SUV kan bieden samengevat in een Skoda Karoq. 

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 740

  Ford Mustang Mach-E

  Ford Mustang Mach-E 75kWh RWD (WLTP 440km), de eerste volledig electrische SUV. Geavanceerde technologie verpakt in een prachtig vormgegeven ontwerp.

  vanaf 12% bijtelling
 • NEW MODEL

  vanaf p/mnd
  € 745

  Mazda CX-5

  De stijlvolle, ruime en dynamische Mazda CX-5, schitterend met voldoende ruimte en geweldige rijeigenschappen. 

 • binnenkort

  vanaf p/mnd
  € 745

  Renault Arkana

  De nieuwe Renault Arkana E-tech Full hybrid, het sierlijke franse antwoord op het fenomeen SUV Coupe.

 • vanaf p/mnd
  € 750

  Volkswagen Passat

  Easyline, Comfortline, BlueMotion en Executive
  Benzine
  Ook als variant & automaat

 • vanaf p/mnd
  € 775

  Volkswagen Passat Variant

  Benzine
   

 • Urban SUV

  vanaf p/mnd
  € 795

  Audi Q2

  Audi Q2 ,de urban SUV met een dynamisch design en veel rijplezier. 

 • vanaf p/mnd
  € 795

  Volvo XC40

  Ontdek de Volvo XC40,de compacte SUV uit Zweden. Verkrijgbaar in Momentum T3 en T4 geartronic uitvoering. 

 • Hybride SUV

  vanaf p/mnd
  € 820

  Alfa Romeo Tonale

  Traditionele Alfa Romeo kenmerken, een mix van sportiviteit en Italiaanse elegantie : de nieuwe Alfa Romeo Tonale.

 • 4% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 835

  Tesla Model 3 Long Range

  Tesla Model 3 Long Range, dual motor all wheel drive. De ultieme maatstaf in elektrisch rijden met 4% bijtelling en actieradius van 560km (WLTP).

  vanaf 4% bijtelling
 • 16% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 835

  KIA EV6

  De EV6, de revolutionaire nieuwe elektrische auto van Kia, markeert het begin van een nieuw tijdperk. Laat je inspireren door zijn energie en het krachtige design.

  vanaf 16% bijtelling
 • Binnenkort

  vanaf p/mnd
  € 840

  Hyundai Tucson

  De nieuwe Hyundai Tucson: een revolutie op het gebied van design. Geometrische vormen en scherpe lijnen geven de Hyundai Tucson een krachtige en unieke uitstraling. 

 • Adventure

  vanaf p/mnd
  € 845

  Volkswagen New Tiguan

  Ruimte verpakt in een spannend en strak design, de Volkswagen Tiguan een avontuurlijke SUV. 

 • vanaf p/mnd
  € 845

  BMW 3 serie

  318iA Steptronic Edition
  Benzine
  Ook beschikbaar als Corperate lease edition

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 850

  Skoda Enyaq

  De nieuwe Skoda Enyaq iV, de eerste elektrische volwaardige SUV van Skoda. Leverbaar met 12% bijtelling. 

  vanaf 12% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 860

  Audi A4

  1.4 TFSI Design of Sport 150 PK
  Leverbaar met lease edition pakket
  Benzine

 • Binnenkort

  vanaf p/mnd
  € 875

  Tesla Model Y Long Range

  De Tesla model Y AWD, Long Range, (WLTP=ong. 533km), voorzien van twee ultra alerte onafhankelijke elektromotoren, voor een betere handling, tractie en stabiliteit.

  vanaf 16% bijtelling
 • vanaf p/mnd
  € 880

  Volvo New V60

  Volvo New V60 T4
  190pk
  Momentum Geartronic

 • vanaf p/mnd
  € 885

  Audi A4 Avant

  1.4 TFSI Design of Sport 150 PK
  o.a. lease edition pakket
  Benzine
  Ook beschikbaar in automaat

 • Touring

  vanaf p/mnd
  € 885

  BMW 3 serie touring

  De BMW 3 serie Touring, biedt alle flexibiliteit en het optimale gebruiksgemak van een BMW Touring

 • SUV

  vanaf p/mnd
  € 885

  Audi Q3

  De Audi Q3, de SUV met een krachtige uitstraling, veel rijcomfort, praktische details en voldoende ruimte

 • Sportief

  vanaf p/mnd
  € 920

  Audi Q3 Sportback

  De Audi Q3 Sportback, de vlotte looks en uitstraling van een coupe gecombineerd met de kracht, uitstraling en eigenschappen van een SUV.

 • 12% bijtelling

  vanaf p/mnd
  € 950

  Audi Q4

  Fascinerend en futuristisch, De nieuwe 100% elektrische Audi Q4 35 E-tron in SUV of Sportback uitvoering ( WLTP  315-340 km )

  vanaf 12% bijtelling
 • 100% elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 1055

  Audi e-tron

  Audi e-tron 50 quattro
  Actieradius: 300+km (WLTP)
  4% bijtelling

  vanaf 4% bijtelling
 • Nieuw

  vanaf p/mnd
  € 1195

  Volvo V90

  Volvo V90 T4
  Intro Line uitvoering
  Scandinavian line uitvoering mogelijk
  Benzine

 • vanaf p/mnd
  € 1265

  Audi Q5 Quattro

  Proline Business 2.0 TDI
  Diesel

 • vanaf p/mnd
  € 1265

  Volvo XC60

  Inscription 184kW geartronic 
  2.0 T5
  Automaat

 • Elegant

  vanaf p/mnd
  € 1390

  Audi A6

  Luxe, comfort en veiligheid, de Audi A6 Limousine biedt alles gevat in een design van tijdloze schoonheid. 

 • 100% Elektrisch

  vanaf p/mnd
  € 1440

  BMW iX

  De nieuwe BMW iX bepaalt de nieuwe norm op het gebied van rijbeleving, en is onovertroffen in slimme techniek, duurzaamheid en sportief rijplezier.

  vanaf 16% bijtelling
 • electrisch

  vanaf p/mnd
  € 1445

  Nio ET7

  De nieuwe Nio ET7 voorzien van 75kw batterij pack en actieradius van 475km (WLTP)

  vanaf 16% bijtelling
Zit uw auto er niet bij? Bekijk auto's per merk