Seat shortlease

Zoekt u een leasebedrijf waar u voordelig een Seat kunt leasen? Bij VWP Shortlease hebt u keus uit een ruim aanbod voordelige Seat leaseauto's. Zo vindt u in ons aanbod onder andere de zeer betaalbare Seat Mii, de Seat Leon, Seat Alhambra, Seat Ibiza en Seat Altea. Stuk voor stuk prettige, jonge auto's die garant staan voor vele uren rijplezier.

Een Seat van VWP Shortlease

Een keuze voor VWP Shortlease is een keuze voor de beste tarieven en voorwaarden. Bij ons heeft u volop keuze in auto's van alle bekende merken en binnen iedere prijsklasse. Onze Seat leasauto's zijn allen voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Onze full-operational lease zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen kom te staan. U weet precies welke kosten u kunt verwachten, omdat bijvoorbeeld kilometers, een all-risk verzekering en onderhoud van uw Seat allen zijn inbegrepen in het leasetarief.

Tot slot profiteert u altijd van onze zeer gunstige flexibele lease. Dat betekent een leasetermijn van tenminste twee maanden, waarna u profiteert van slechts 1 week opzegtermijn. Een Seat leasen kan dus geheel zonder financieel risico. Verandert uw situatie of heeft u een andere auto op het oog? Dat is bij VWP Shortlease nooit een probleem.

Vraag vandaag een offerte aan voor de Seat leaseauto van uw dromen. We informeren u graag over onze gunstige tarieven en voorwaarden.

 

Seat Mii

Seat Mii

benzine 5 deurs / model 2013
Style Ecomotive

Benzine
Seat Leon

Seat Leon

1.2 TSI Reference 105 pk benzine

1.6 TDI Reference Ecomotive 110 pk diesel

Benzine Diesel
Seat Leon ST

Seat Leon ST

1.2 TSI Reference Business 105 pk benzine

1.6 TDI Reference Business Ecomotive 110 pk diesel

Benzine Diesel
Seat Alhambra

Seat Alhambra

benzine & diesel & automaat
7 persoons

Benzine Diesel

Personenauto's?

personenauto Shortlease » Bekijk onze acties

VWP Shortlease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de shortlease acties van VWP Shortlease. Tussen onze tijdelijke acties vindt u modellen van topmerken, zoals de Volkswagen Polo Blue Motion, Audi A1, Ford Focus en de BMW 3 serie. Hieronder vindt u alle shortlease acties van deze maand. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en begin direct met besparen op uw leasekosten.

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de VWP Servicelijn

0546 714 417