Renault shortlease

Bij VWP Shortlease vindt u een zeer ruim aanbod Renault lease auto's die beschikbaar zijn voor shortlease. Hierboven ziet een overzicht met alle Renault lease auto's die op dit moment beschikbaar zijn voor shortlease. U kunt onder andere kiezen uit de volgende type Renault auto's: de Renault Twingo, de Renault Clio, de Renault Modus, de Renault Megane en de Renault Scenic.

De voordelen van een shortlease Renault

Deze Renault leaseauto's zijn allemaal zeer voordelig te leasen bij een full operational lease contract van VWP Shortlease. Daarnaast wordt ook elke Renault leaseauto in heel Nederland geleverd en zijn alle Renault lease auto's standaard uitgevoerd met metallic lak, een radio/cd-speler en airco. Bent u geïnteresseerd in een van de Renault auto's van VWP Shortlease? Klik dan op de desbetreffende auto uit het bovenstaande overzicht en lees meer over de auto of vraag direct een shortlease offerte aan.

 

Renault Clio

type Expression 5 deurs model
tijdelijk gratis navigatie

Benzine Diesel

Renault Clio Estate

type Expression
tijdelijk gratis navigatie

Benzine Diesel
Renault Megane

Renault Megane

Energy Expression start/stop
ook in Bose uitvoering

Benzine Diesel

Personenauto's?

personenauto Shortlease » Bekijk onze acties

VWP Shortlease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de shortlease acties van VWP Shortlease. Tussen onze tijdelijke acties vindt u modellen van topmerken, zoals de Volkswagen Polo Blue Motion, Audi A1, Ford Focus en de BMW 3 serie. Hieronder vindt u alle shortlease acties van deze maand. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en begin direct met besparen op uw leasekosten.

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de VWP Servicelijn

0546 714 417