Renault shortlease

Bij VWP Shortlease vindt u een ruim aanbod Renault lease auto's die beschikbaar zijn voor shortlease. Hierboven ziet een overzicht met alle Renault shortlease auto's die op dit moment beschikbaar zijn voor shortlease. Al vanaf 240,- per maand! Bij ons vindt u vrijwel alle populaire modellen, van de Renault Clio en Renault Megane tot de Renault Scenic, Laguna en Grand Espace. Tot slot kunnen wij u ook de elektrische Renault Fluence en ZOE leveren. Of u nu op zoek bent naar een aantrekkelijke stadsauto, een representatieve zakelijke auto of een Renault met volop ruimte: bij VWP Shortlease vindt u ongetwijfeld de auto die u zoekt.

Shortlease Renault van VWP

Onderstaande Renault leaseauto's zijn stuk voor stuk te leasen tegen uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven. Ons wagenpark bestaat uit jonge auto's die voorzien zijn van een uitgebreide standaarduitrusting. De auto's worden aangeboden tegen scherpe all-inclusive tarieven. Zo zijn in onze full-operational lease onder andere onderhoud, banden en kilometers per maand inbegrepen. Voor het onderhoud van uw Renault kunt u terecht bij alle erkende merkdealers. Wat ons onderscheidt van andere leasebedrijven is vooral onze flexibele lease. Een shortlease-contract heeft een minimale looptijd van 2 maanden. Daarna profiteert u van slechts 1 week opzegtermijn. Met uw shortlease Renault loopt u dus geen enkel financieel risico.

Overtuigd en nieuwsgierig naar onze tarieven en voorwaarden? Bekijk de auto's hieronder en vraag vandaag nog een offerte aan voor de Renault van uw voorkeur. We doen u graag een passend voorstel!

 

Renault Clio

type Expression 5 deurs model
tijdelijk gratis navigatie

Benzine Diesel

Renault Clio Estate

type Expression of Night & Day
tijdelijk gratis navigatie

Benzine Diesel

Renault Captur

Type Expression 0.9 TCE
tijdelijk gratis navigatie

Benzine Diesel
Renault Megane

Renault Megane

Energy Expression start/stop
ook in Bose uitvoering

Benzine Diesel

Personenauto's?

personenauto Shortlease » Bekijk onze acties

VWP Shortlease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de shortlease acties van VWP Shortlease. Tussen onze tijdelijke acties vindt u modellen van topmerken, zoals de Volkswagen Polo Blue Motion, Audi A1, Ford Focus en de BMW 3 serie. Hieronder vindt u alle shortlease acties van deze maand. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en begin direct met besparen op uw leasekosten.

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de VWP Servicelijn

0546 714 417