Peugeot shortlease

Bent u op zoek naar een leaseauto van het bekende Franse merk Peugeot? Dan bent u bij VWP Shortlease aan het juiste adres. Met een uitgebreid wagenpark bieden we u graag de shortlease Peugeot die u zoekt. Bovendien bent u bij VWP Shortlease altijd aan het juiste adres wanneer u uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven belangrijk vindt.

Enkele modellen die wij u kunnen leveren zijn bijvoorbeeld de Peugeot 108, Peugeot iOn, Peugeot 208, Peugeot 308 en Peugeot 508. Maar dat is lang niet alles. In totaal bieden we u altijd de keuze uit meer dan 10 verschillende modellen en de meeste modellen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare en compacte stadsauto, een managementauto of iets er tussenin, wij zijn u graag van dienst.

Shortlease Peugeot: de voordelen

Kiest u voor shortlease van VWP Shortlease, dan kiest u voor prettig en ontzorgd autorijden. Wij bieden u jonge en zelfs nieuwe leaseauto's die voorzien zijn van een uitgebreide standaarduitrusting. Door onze full-operational lease inclusief banden, kilometers, verzekering, onderhoud en rente weet u bovendien precies wat uw auto kost. Tot slot bieden we u flexibele lease met een opzegtermijn van slechts 1 week. Daardoor kunt u een Peugeot leasen zonder enig financieel risico. Verandert uw situatie of heeft u een andere auto op het oog? Dat is met VWP Shortlease geen enkel probleem.

Alle Peugeot shortlease-auto's die wij u kunnen leveren, vindt u hieronder. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze gunstige tarieven en voorwaarden. Wilt u de auto snel voor uw deur hebben staan? Indien gewenst brengen we uw nieuwe Peugeot binnen vier uur bij u langs (in heel Nederland)!

 

Peugeot 107

Peugeot 107

benzine 5 deurs / model 2012 en 2013

Benzine

Peugeot 108

1.0 benzine met 14% bijtelling; o.a. voorzien van Pack Premium 

Benzine
Peugeot iOn

Peugeot iOn

electrisch 5 deurs
model 2012/2013

Elektrisch

Peugeot 208

Access 1.0 VTI
14% bijtelling

Benzine Diesel
Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW

308 SW Blue Lease 1.2 e-THP 110 pk benzine

308 SW Blue Lease 1.6 HDI 120 pk diesel

Benzine Diesel
Peugeot 508

Peugeot 508

Ook als SW & automaat beschikbaar
type Blue Lease

Benzine
Peugeot 508 Hybrid4 diesel

Peugeot 508 Hybrid4 diesel

Hybride Blue Lease Premium 2.0 HDI automaat

Diesel

Personenauto's?

personenauto Shortlease » Bekijk onze acties

VWP Shortlease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de shortlease acties van VWP Shortlease. Tussen onze tijdelijke acties vindt u modellen van topmerken, zoals de Volkswagen Polo Blue Motion, Audi A1, Ford Focus en de BMW 3 serie. Hieronder vindt u alle shortlease acties van deze maand. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en begin direct met besparen op uw leasekosten.

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de VWP Servicelijn

0546 714 417