Op zoek naar een shortlease auto?

Wilt u een auto huren voor een langere periode, bijvoorbeeld voor enkele maanden? Dan is een shortlease auto het overwegen waard. Bekijk hier ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan!

» Bekijk hier alle shortlease acties

Informatie over: huurauto

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare huurauto voor een wat langere periode, dan is shortlease misschien de juiste keus voor u. Met deze variant van autolease profiteert u van een korte, flexibele looptijd (minimaal twee maanden) en scherpe tarieven. Hierdoor bent u met een shortlease auto vaak voordeliger uit dan met een gewone huurauto. Als shortlease specialist biedt VWP u een ruim aanbod auto’s om kort te leasen. Hieronder leest u meer over onze lease-oplossingen en het huurauto aanbod.Shortlease voordeliger dan huurauto

| | In Shortlease

Zoekt u als bedrijf een huur auto voor langere tijd? Kijk dan eens naar shortlease auto’s  in plaats van een huur auto. Wanneer u voor meer dan 30 dagen een auto nodig heeft is shortlease de voordeligste vervoersoplossing.  Bij VWP Shortlease bent u voor shortlease aan het juiste adres, shortlease is namelijk onze core-business.

» Lees verder


Auto verhuur vs Shortlease

| | In Algemeen, Shortlease

Wanneer u of één van uw medewerkers op korte termijn een auto nodig heeft kunt u bij VWP Shortlease een auto huren. Zij zijn namelijk specialist in auto verhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende comfortabele stationwagons, sedans of MPV’s. VWP heeft beschikking over een modern en jong wagenpark, zo rijden u en uw medewerkers altijd in de nieuwste wagens.

» Lees verder


Online autohuur

| | In Algemeen

Heeft u voor een korte periode een huurauto nodig? Dit kan volledig online worden geregeld bij VWP Shortlease. Hier regelt u gegarandeerd het voordeligste uw huurauto.

» Lees verder


Voordeel van shortlease t.o.v. autohuur

| | In Shortlease

Bent u op zoek naar een auto voor een korte periode? Dan zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt regelen. Via autohuur of shortlease. Wanneer u een auto wil huren voor meer dan 30 dagen kies dan voor shortlease. Shortlease is dan de meest voordelige optie.

» Lees verder