Op zoek naar een shortlease auto?

Wilt u een auto huren voor een langere periode, bijvoorbeeld voor enkele maanden? Dan is een shortlease auto het overwegen waard. Bekijk hier ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan!

» Bekijk hier alle shortlease acties

Tag archief: auto verhuur

VWP is uw betrouwbare partner voor zakelijke auto verhuur. Bij ons kunt u de beste modellen auto’s voor langere tijd huren op basis van shortlease. Met shortlease bent u vaak goedkoper uit dan met traditionele auto verhuur. Bovendien biedt deze leasevorm u optimale flexibiliteit. In onze blogartikelen informeren wij u over allerlei zaken rondom auto verhuur op basis van shortlease. Bekijk hieronder het overzicht van onze recente blogs.Shortlease voordeliger dan huurauto

23 september 2009 | In Shortlease | door

Zoekt u als bedrijf een huur auto voor langere tijd? Kijk dan eens naar shortlease auto’s  in plaats van een huur auto. Wanneer u voor meer dan 30 dagen een auto nodig heeft is shortlease de voordeligste vervoersoplossing.  Bij VWP Shortlease bent u voor shortlease aan het juiste adres, shortlease is namelijk onze core-business.

» Lees verder


Auto verhuur vs Shortlease

22 mei 2009 | In Algemeen, Shortlease | door

Wanneer u of één van uw medewerkers op korte termijn een auto nodig heeft kunt u bij VWP Shortlease een auto huren. Zij zijn namelijk specialist in auto verhuur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende comfortabele stationwagons, sedans of MPV’s. VWP heeft beschikking over een modern en jong wagenpark, zo rijden u en uw medewerkers altijd in de nieuwste wagens.

» Lees verder


Online autohuur

20 mei 2009 | In Algemeen | door

Heeft u voor een korte periode een huurauto nodig? Dit kan volledig online worden geregeld bij VWP Shortlease. Hier regelt u gegarandeerd het voordeligste uw huurauto.

» Lees verder


Voordeel van shortlease t.o.v. autohuur

20 mei 2009 | In Shortlease | door

Bent u op zoek naar een auto voor een korte periode? Dan zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt regelen. Via autohuur of shortlease. Wanneer u een auto wil huren voor meer dan 30 dagen kies dan voor shortlease. Shortlease is dan de meest voordelige optie.

» Lees verder