Lease nu de zuinige Bi-Fuel Chevrolet Spark!

1 maart 2011 | Door: VWP Shortlease | In Shortlease Acties | Geen reacties

De Chevrolet Spark is een zeer zuinige auto die zowel rijdt op benzine als op gas. De CO2-uitstoot van deze auto is zo laag dat zakelijke rijders slechts 14% bijtelling hoeven te betalen. Particulieren betalen geen wegenbelasting voor deze auto. In combinatie met de lage shortlease tarieven van VWP Shortlease is de Chevrolet Spark een zeer voordelige leaseauto!

LPG installatie

De Bi-Fuel Chevrolet Spark is voorzien van een LPG, liquified petrol gas (vloeibaar petroleumgas), installatie. Hierdoor heeft de Chevrolet Spark een CO2-uitstoot van minder dan 110 gram per kilometer. Naast het feit dat deze auto zeer zuinig is, mag ook het uiterlijk van de auto er zijn. De opvallende kleur zorgt voor een unieke uitstraling en de kleur van auto komt weer terug in het strakke interieur van de Chevrolet Spark.

Loop geen financieel risico!

Wanneer u uw bedrijfswagenpark wilt uitbreiden, maar niet te veel wilt betalen, is de Chevrolet een zeer geschikte keus voor u. Doordat de Chevrolet Spark in de bijtellingcategorie van 14% valt en u de auto al vanaf €295 per maand kunt leasen bij VWP Shortlease, is het shortleasen van de auto zeer voordelig! Daarnaast betaalt u voor extra kilometers een meerprijs van slechts €0,08.

» Ja, ik wil een Chevrolet Spark Bi-Fuel shortleasen!

shortlease chevrolet spark

Op zoek naar een ander merk shortlease auto’s?

Ook als u op zoek bent naar een ander merk lease auto bent u op de goede plek bij VWP Shortlease. Bij VWP Shortlease vindt u namelijk een zeer ruim aanbod leaseauto’s. U hebt altijd keus uit de jongstShortlease actiese auto’s en VWP Shortlease heeft voor u de beste shortlease acties van dit moment geselecteerd. Deze auto’s zijn beschikbaar voor shortlease! Bent u benieuwd naar de shortlease acties van dit moment? Bekijk ze dan online!

» Bekijk de populaire shortlease acties van dit moment


Op zoek naar een shortlease auto?

Wilt u een auto huren voor een langere periode, bijvoorbeeld voor enkele maanden? Dan is een shortlease auto het overwegen waard. Bekijk hier ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan!

» Bekijk hier alle shortlease acties