Op zoek naar een shortlease auto?

Wilt u een auto huren voor een langere periode, bijvoorbeeld voor enkele maanden? Dan is een shortlease auto het overwegen waard. Bekijk hier ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan!

» Bekijk hier alle shortlease acties

Alle artikelen in: Shortlease

Dit VWP shortlease nieuwsblog geeft belangrijke update over veranderingen in de autolease branche. Ook vindt u hier uiteraard actuele informatie over shortlease. Lees hieronder de recente shortlease blogartikelen van VWP.Mitsubishi Outlander SUV met lage bijtelling

SUV met lage bijtelling

6 mei 2016 | In Shortlease | door

De SUV is vandaag de dag een erg populair autotype. SUV staat voor sports utility vehicle en de SUV is doorgaans een ruime auto, met een hoog laadvermogen en capaciteit voor passagiers, en uitgerust met vierwielaandrijving. De SUV combineert de belangrijkste eigenschappen van twee types auto’s: de personenauto en de terreinwagen. De auto’s zijn stoer, ruim en doorgaans luxe en comfortabel uitgevoerd. Daardoor spreekt de SUV een ruime doelgroep aan en wint dit type auto de laatste jaren aan populariteit. Veel leaserijders vragen zich wel af hoe het zit met de bijtelling op deze luxe, zware en grote auto’s. Want een hoge bijtelling is natuurlijk een flinke aanslag op de portemonnee. Bestaan er ook SUV’s met lage bijtelling?

Hoe wordt de bijtelling van een SUV bepaald?

De bijtelling is het bedrag dat de leaserijder betaalt voor privégebruik van de auto. Dit betreft een percentage van de cataloguswaarde van de auto, en dit percentage wordt bepaald op basis van de CO2-uitstoot van de auto. Zuinige en milieuvriendelijke auto’s vallen dus in een lagere bijtellingsklasse dan vervuilende auto’s. Behalve de CO2-uitstoot is ook het jaar waarin de auto op naam is gekomen van belang. In 2014, 2015 en 2016 zijn de bijtellingsklasses veranderd, waardoor een auto uit 2016 een stuk duurder kan zijn dan een auto uit 2014 of 2015.

SUV met lage bijtellijg (7%)SUV’s met 7% of 14% bijtelling

SUV’s met een echte lage bijtelling van 7 of 14 procent zijn er niet veel. Binnen deze klasse biedt VWP Shortlease in elk geval de populaire Mitsubishi Outlander PHEV Plug-in Hybrid. Deze auto is een ware SUV met een erg laag brandstofverbruik. Een ideale leaseauto, ook voor lange afstanden. Nu nog leverbaar met slechts 7% bijtelling!

SUV’s met 20% bijtelling

Binnen de klasse 20% bijtelling is de keuze iets groter. Hieronder vallen onder andere de volgende modellen:

SUV met 25% bijtelling

Over de meeste SUV’s betaalt u echter 25% bijtelling. VWP Shortlease biedt u SUV’s van diverse merken op basis van full-operational lease. Heeft u nog niet de SUV gevonden die u zocht, dan bieden merken als Audi, BMW en Mercedes misschien de juiste auto voor u.


2014_peugeot_308_sw_1_1920x1080

Auto van de week (18): Peugeot 308SW

4 mei 2016 | In Algemeen, Autolease, Shortlease, Shortlease Acties | door

In 2014 uitgeroepen tot de populairste leaseauto van het jaar en in 2015 in een vernieuwd jasje op de markt gekomen.

» Lees verder


VERSION ICONIC (E3) - PACK LOOK CHROME - JANTES DRENALIC 17 POUCES

Auto van de week (17): Renault Clio Estate

28 april 2016 | In Algemeen, Autolease, Shortlease | door

De Renault Clio Estate is een ruime zakelijke auto die zeer populair is onder de zakelijke leaserijders. » Lees verder


v3_0

Mobiliteitsbudget, wat is het en hoe werkt het?

25 april 2016 | In Algemeen, Autolease, Shortlease, Shortlease Acties | door

Wat is een mobiliteitsbudget en hoe werkt het? Dat zijn de vragen die wij in deze blog gaan beantwoorden.

» Lees verderCR8Yf1TW0AA4N_i

Top 11 beste auto commercials – VWP Shortlease

7 april 2016 | In Algemeen, Autolease, Shortlease | door

In de autowereld is er altijd al een strijd gaande om de leukste, beste en grappigste commercials. Wij hebben een top 11 samengesteld van auto commercials waarvan wij denken dat het ‘de leukste’ zijn.

» Lees verder


model-3_large

Tesla model 3

5 april 2016 | In Algemeen, Autolease, Shortlease | door

Vorige week was het eindelijk zover. Het nieuwe model van Tesla werd onthult, Tesla model 3. De eerste Tesla die voor een ‘ieder’ toegankelijk moet worden. Met een bedrag, die waarschijnlijk, gemiddeld €42.000 zal zijn is dit een auto die het grote publiek moet trekken. » Lees verder


affiche-home

Autosalon Geneve

2 maart 2016 | In Algemeen, Autolease, Shortlease | door

Eindelijk was het deze week dan zover. De autosalon in Genève is geopend en de nieuwe releases druppelen binnen.

» Lees verder


Jack Wilson

De nieuwe BMW 330e Sedan Plug-in Hybrid

3 februari 2016 | In Algemeen, Autolease, Shortlease, Shortlease Acties | door

Vorig jaar werd de eerste PHEV uit de BMW 3 serie aangekondigd, de BMW  330e Sedan Plug-in Hybrid. Een zuinige auto die in het voorjaar van 2016 verwacht wordt. » Lees verder


vegetable of the week

Elektrisch rijden; hip of saai?

19 januari 2016 | In Shortlease | door

De afgelopen jaren zijn wij ons steeds bewuster geworden van de vervuiling die wij, mensen, met ons mee brengen en veroorzaken. De auto’s die wij rijden zijn ‘schoner’ geworden, eten gezonder voedsel, eten minder vlees, zijn massaal tegen kernenergie en douchen uiteraard een stuk minder lang. » Lees verder