Citroen Shortlease

VWP Shortlease biedt talrijke Citroen modellen voor shortlease. Voor alle modellen gelden scherpe shortlease prijzen of basis van full operational lease en levering door heel Nederland. Ook kunt u gebruiken van de extra service die VWP Shortlease u biedt, zoals winterbanden, navigatie en brandstofpassen. Het aanbod met Citroen modellen voor shortlease is ruim. U kunt bij ons onder andere terecht voor de populaire Citroen C1 Feel en de Citroen C4.

Shortlease Citroen

Kies voor een Citroen van VWP Shortlease en u profiteert altijd van onze full-operational lease met een flexibele looptijd (vanaf 2 maanden). Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit jonge auto's met een uitgebreide standaarduitrusting. Bent u nieuwsgierig naar de tarieven en voorwaarden? U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor shortlease. Klik op de Citroen van uw keuze in het onderstaande overzicht en vraag direct een offerte aan.

 

Citroen C1

Citroen C1

benzine 5 deurs / model 2012

Benzine

Citroen C1 Feel, model 2014

met o.a. Pack Comfort en metallic lak
Nu tijdelijk GRATIS NAVIGATIE en BLUE-TOOTH

Benzine

Citroen C4 Cactus

1.6 Blue Hdi Business 100 pk met 14% bijtelling

Diesel
Citroen DS3

Citroen DS3

diesel 3 deurs 1.4 Hdi & 1.6 Hdi
So Chic & Pack Confort MyWay

Diesel
Citroen DS5 Hybride 2.0

Citroen DS5 Hybride 2.0

DS5 Hybrid4 2.0 HDI Airdream Business 200 pk

Diesel

Personenauto's?

personenauto Shortlease » Bekijk onze acties

VWP Shortlease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de shortlease acties van VWP Shortlease. Tussen onze tijdelijke acties vindt u modellen van topmerken, zoals de Volkswagen Polo Blue Motion, Audi A1, Ford Focus en de BMW 3 serie. Hieronder vindt u alle shortlease acties van deze maand. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en begin direct met besparen op uw leasekosten.

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de VWP Servicelijn

0546 714 417