Citroen Shortlease

VWP Shortlease biedt talrijke Citroen modellen voor shortlease. Voor alle modellen gelden scherpe shortlease prijzen op basis van full operational lease en levering door heel Nederland. Citroen shortlease auto's zijn veelal jonge of zelfs nieuwe auto's die leverbaar zijn in diverse uitvoeringen. Bovendien kunt u gebruik maken van diverse extra services, zoals winterbanden, navigatie en brandstofpassen. Het aanbod met Citroen modellen voor shortlease is ruim. U kunt bij ons onder andere terecht voor de populaire Citroen C1 Feel en de Citroen C4, maar bijvoorbeeld ook voor de nieuwe en spraakmakende Citroen C4 Cactus of prachtige DS5! Benzine, diesel, hybride of elektrisch, het kan allemaal.

Shortlease Citroen

Kies voor een Citroen van VWP Shortlease en u profiteert altijd van onze full-operational lease met een flexibele looptijd. De minimale leasetermijn is twee maanden en de opzegtermijn is slechts 1 week. Daardoor loopt u geen enkel financieel risico en weet u precies welke kosten u kunt verwachten! Bent u nieuwsgierig naar de tarieven en voorwaarden? Klik op de shortlease Citroen van uw keuze in het onderstaande overzicht en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

 

Citroen C1

Citroen C1

benzine 5 deurs / model 2012

Benzine

Citroen C1 Feel

Pack Comfort en metallic lak.
Tijdelijke actie: GRATIS NAVIGATIE en BLUE TOOTH

Benzine

Citroen C4 Cactus

1.6 Blue Hdi Business 100 pk met 14% bijtelling

Diesel
Citroen DS3

Citroen DS3

diesel 3 deurs 1.4 Hdi & 1.6 Hdi
So Chic & Pack Confort MyWay

Diesel
Citroen DS5 Hybride 2.0

Citroen DS5 Hybride 2.0

DS5 Hybrid4 2.0 HDI Airdream Business 200 pk

Diesel

Personenauto's?

personenauto Shortlease » Bekijk onze acties

VWP Shortlease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de shortlease acties van VWP Shortlease. Tussen onze tijdelijke acties vindt u modellen van topmerken, zoals de Volkswagen Polo Blue Motion, Audi A1, Ford Focus en de BMW 3 serie. Hieronder vindt u alle shortlease acties van deze maand. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en begin direct met besparen op uw leasekosten.

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de VWP Servicelijn

0546 714 417