Bedrijfswagen aanbiedingen

Een bestelwagen leasen bij VWP Shortlease? Dat is een goede keuze. Profiteer van lage tarieven en flexibele looptijden. De minimale looptijd is 2 maanden en door een opzegtermijn van slechts één week loopt u geen enkel financieel risico. Een shortlease bedrijfswagen is heel geschikt voor bedrijven met een flexibele vervoersbehoefte. Heeft u door seizoensinvloeden slechts een deel van het jaar een bestelauto nodig? Met een shortlease bedrijfswagen weet u zeker dat uw auto niet maandenlang bij de deur staat.

Al onze shortlease bedrijfswagens worden aangeboden op basis van full-operational lease inclusief bijvoorbeeld rente, verzekering, banden, onderhoud en kilometers per maand. Door ons all-inclusive tarief weet u precies welke kosten u kunt verwachten en gaat u met een gerust gevoel de weg op.

De actietarieven gelden de gehele looptijd van uw shortlease contract. Met onze shortlease aanbiedingen bespaart u dus al gauw honderden euro's op uw bedrijfswagen. Goedkoper leasen kan niet!

Ford Connect

Stunt: elke mnd € 50,- extra korting

Altijd het nieuwste model

Diesel

Peugeot Partner

Stunt: elke mnd € 50,- extra korting

Altijd het nieuwste model

Diesel

VW Caddy

Altijd het nieuwste model

Diesel

Ford Transit Custom

Stunt: elke mnd € 25,- extra korting

Altijd het nieuwste model

Diesel

Renault Trafic

Stunt: elke mnd € 25,- extra korting

Altijd het nieuwste model

Diesel

Zit uw bestelwagen er niet bij?

» Bekijk meer bestelwagens.

Bedrijfswagen leasen bij VWP Shortlease

Leasen bij VWP Shortlease levert u heel veel voordelen op. Zo profiteert voor lage leasetarieven en spectaculaire acties waardoor het leasen van een bedrijfswagen nog voordeliger wordt. Goedkoop leasen kan echt, ook als het een bedrijfswagen betreft! Behalve voor personenauto's geldt ook voor bedrijfsauto's een minimale looptijd van slechts twee maand. VWP Shortlease hanteert een opzegtermijn van slechts één week. U loopt dus geen enkel financieel risico.

Personenauto's?

personenauto Shortlease » Bekijk onze acties

VWP Shortlease

Betaal niet te veel voor uw leaseauto. Kies voor één van de shortlease aanbiedingen van VWP Shortlease. Weet u al welk automerk u zoekt? In ons aanbod vindt u alle topmerken, zoals Audi, BMW, Peugeot, Renault, Volkswagen en Citroen. Levering in heel Nederland. Vraag online een vrijblijvende offerte aan en begin direct met besparen op uw leasekosten!

» Vind uw leaseauto

Vragen?

Bel tijdens kantooruren
(ma-vr: 09.00 -17.00 uur)
met de VWP Servicelijn

0546 714 417